Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Ekipa prve pomoči Občine Miren-Kostanjevica je osvojila prvo mesto v severnoprimorski regiji

Na regijskem preverjanju prve pomoči, ki je bilo v soboto v Novi Gorici, je ekipa Občine Miren-Kostanjevica osvojila skupno drugo mesto oz. prvo mesto v Severnoprimorski regiji in se tako uvrstila na državno prvenstvo.
Regijskega preverjanja ekip prve pomoči in civilne zaščite v Novi Gorici se je udeležilo 11 ekip iz Obalne in Severnoprimorske regije. Prvo mesto je dosegla ekipa Kopra, odlično skupno drugo mesto oz. prvo mesto Severnoprimorske regije, pa je dosegla ekipa PRVE POMOČI - CIVILNE ZAŠČITE OBČINE MIREN -KOSTANJEVICA.

Ekipa se je z doseženim prvim mestom v Severnoprimorski regiji uvrstila na Državno preverjanje ekip prve pomoči, ki bo potekalo 3. oktobra v Muski Soboti.

Ekipe so nudile pomoč in reševale raznim ponesrečencem, od utopljencev, poškodovanim v strelskem obračunu, ponesrečencem ob velikem neurju, ponesrečence iz poškodovane stavbe, ponesrečencem avtomobilske nesreče,..

Ekipa prve pomoči je v preverjanju znanja prikazala veliko zbranost, medsebojno usklajenost in sodelovanje, usposobljenost in izkušenost, katero je pridobivala od nastanka ekipe.

 

Čestitamo ekipi prve pomoči Občine Miren-Kostanejvica!

 

Občinska uprava Občine Miren-Kostanjevica.

Oglejte si tudi