Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
5°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

Pomen pospeševanja gospodarstva in kmetijstva za prihodnost občine in njenih prebivalcev

Spoštovani,

 

v sklopu priprave strategije razvoja Občine Miren-Kostanjevica bomo organizirali tudi tri interaktivne delavnice, na kateri boste lahko vabljeni udeleženci in drugi zainteresirani občani prispevali svoje želje, ideje in poglede na dolgoročni razvoj občine. Želja nas vseh je, da se kakovost bivanja v občini dvigne na še višjo raven, da izkoristimo potenciale, ki jih ima občina na področju turizma, gospodarstva, kmetijstva in drugih področjih delovanja, ter da z dolgoročno vizijo in načrti v večji meri izkoristimo možnosti črpanja nepovratnih evropskih sredstev.

 

Druga izmed treh delavnic bo potekala na temo razvoja gospodarstva in kmetijstva, zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na delavnici z naslovom

 

 

»Pomen pospeševanja gospodarstva in kmetijstva za prihodnost občine in njenih prebivalcev«

 

v ponedeljek, 14. novembra 2016, ob 17. uri v učilnici št. 8 v OŠ Miren.

 

 

Na delavnici bomo poiskali možnosti za pospeševanje gospodarstva in kmetijstva v občini, katere naravne danosti je mogoče izkoristiti v večji meri, kaj lahko posamezniki in skupnosti pridobijo s povezovanjem, ali obstajajo možnosti nastopanja pod skupno blagovno znamko, kako se uspešno promovirati in odgovore na mnoga druga vprašanja.

 

Vabljeni ste vinarji, kmetovalci, samostojni podjetniki, predstavniki podjetij, turističnih kmetij in drugi, ki se jih področje gospodarstva in kmetijstva dotika tako ali drugače.

 

Pogoj za udeležbo na delavnici je prijava na elektronski naslov nevenka.vuk@miren-kostanjevica.si ali na telefonsko številko 05/ 330 46 73 (Nevenka Vuk) najkasneje do 14. novembra 2016 do 12. ure. Delavnica bo potekala na interaktiven način, kar pomeni, da bomo veseli vaših mnenj in pogledov na to, kako želimo peljati in usmerjati razvoj v občini do leta 2025.

 

Veselim se srečanja z vami.

 

Mauricij Humar,

župan

Oglejte si tudi