Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
6°C
JUTRI
16°C
-3°C
Oceni objavo

USTANOVNI ZBOR - MEDGENERACIJSKI CENTER

Včeraj je v Narodnem domu Mežica potekal ustanovni zbor članov društva MEDGENERACIJSKI CENTER MEŽICA.

Društvo Medgeneracijski center Mežica je prostovoljno, samostojno, nepolitično in nestrankarsko združenje oseb, ki deluje na podlagi Zakona o društvih. Delovanje društva temelji na načelih enakopravnega in prostovoljnega združenja članov, enakih pogojih za včlanjevanje, enakopravnem odločanju oziroma soodločanju članov in na načelih javnosti dela.

Društvo Medgeneracijski center Mežica bo središče, ki bo predvidoma odprlo svoja vrata v začetku prihodnjega leta v prostorih Peca Commerce, Ob Šumcu 9, Mežica. Tam bodo potekale raznolike dejavnosti, v katerih se prepletajo medsebojne vezi vseh generacij. Prostor bo namenjen za druženje, pogovor, učenje, delo, pomoč, sodelovanje, zabavo, sprostitev, predstavitev itd. Dobro prakso Medgeneracijskega centra vidimo v Koroškem medgeneracijskem centru Ravne na Koroškem.

Za predsednico Medgeneracijskega centra Mežica je bila izvoljena Simona Rožej, podpredsednik pa bo Karel Potočnik.

Vsi, ki bi se želeli včlanit oziroma sodelovati v društvu obveščamo, da lahko izpolnijo pristopno izjavo, ki jo dobijo v tajništvu Komunale Mežica. Vse informacije so vam na voljo na elektronskem naslovu medgeneracijski.center.mezica@gmail.com oziroma na telefonski številki 02 82 79 362 – Vesna.

Oglejte si tudi