Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Mengšani še naprej zmagujejo v namiznem tenisu

22. januarja je bil v Kidričevem 2. odprti turnir R Slovenije v namiznem tenisu za mlajše kadete in kadetinje ter člane in članice U-21. V kategoriji mlajših kadetov in kadetinj je nastopilo 68 tekmovalcev, pri članih in članicah U-21 pa 54 tekmovalcev iz triindvajsetih slovenskih klubov (iz Mengša 12 tekmovalcev).
Pri mlajših kadetih se je ponovil finale s turnirja v Komendi, tokrat je zmagovalec postal Dejan Jokič, Aljaž Goltnik je osvojil 2. mesto, David Grad pa se je uvrstil med šestnajst najboljših.

Pri mlajših kadetinjah se je Gaja Kobetič maščevala za poraz v Komendi Sari Tokič, nečakinji Bojana Tokiča, in jo premagala z rezultatom 3:0.

V tolažilni skupini je zmagal nadobudni in borbeni Luka Jokič, Jan Šobar pa se je uvrstil med šestnajst najboljših.

V kategoriji članov U-21 sta se Aljaž Frelih in Nejc Erjavec uvrstila med dvanajst najboljših, pri članicah pa je Ana Tofant v finalu premagala Leo Paulin iz Izole in osvojila turnir. Katarina Stražar, ki je nastopila malo bolna, se je uvrstila med osem najboljših, Nika Kobetič pa med šestnajst najboljših.

Čestitke uspešnim tekmovalcem in tekmovalkam ter trenerjema Davidu Orešniku in Žigi Zupanu, ki sta tekmovalce uspešno vodila.

 

Besedilo: Mlaj

Foto: Žiga Zupan

Oglejte si tudi