Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

En koncert, dva benda

V soboto, 11.2.2017, smo v Mladinskem centru v Mengšu gostili glasbeni zasedbi Sixth Sense in Dark Heart. Na svoj račun so prišli ljubitelji dobre rock'n'roll glasbe, tako mlajše kot malo starejše generacije. Prostor Mladinskega centra je bil napolnjen z dobro glasbo, prevladovalo je odlično vzdušje.
Prva se je predstavila ljubljanska skupina Sixth Sense, sestavljajo jo Erik Bebar Seliškar, Blaž Grafenauer, Leo Krajnc, Samo Ilc. Poslušalcem so servirali hite znanih izvajalcev, kot so Elvis Presley, Garry Moore, AC/DC, Guns'n'roses in mnogi drugi. Odigrali so tudi svoje odlično dodelane avtorske skladbe (Red Lady, Ti nisi vse to, Don't give a damn.
Nato se je predstavila skupina Dark heart iz Kamnika, člani so Martin Špendl, Tilen Cijan, Domen Zupan in Jure Kosmač. Predstavili so nekaj zelo perspektivnih avtorskih skladb,  kot so 15 je legalna, Hey brother, Won't let you go, ter mnogo znanih rock uspešnic, kot so Smells like teen spirit, All the small things, So far away, It's my life ... Zaigrali so tudi nekaj vsem dobro poznanih ''jugo rock'' hitov.

Obe skupini si utirata svojo glasbeno pot na slovensko rock sceno, sestavljajo pa ju zelo nadarjeni mladi glasbeniki, polni izvirnosti in talenta. Veselimo se njihovih ponovnih koncertov. 


Besedilo in foto: Nina Zupan 

 

Oglejte si tudi