Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
6°C
Oceni objavo

Državno prvenstvo

Namizni nogomet je popularen šport, ki ga je verjetno igral že vsak izmed nas. Vendar to ni le gostilniški šport, ampak je uveljavljen tudi profesionalno in letos je potekalo 7. državno prvenstvo v Sloveniji.
Letošnje prvenstvo je potekalo 19.10.2013 v Ajdovščini. Člani Bliska so ponovno dosegli lepe rezultate. V kategoriji ženske posamično je Tjaši Kogovšek zasedla odlično drugo mesto. Skupaj z Petro Hvala sta dosegli drugo mesto tudi v kategoriji ženskih dvojic. Pri moških posamezno je Matevž Jeras obstal tik pod odrom za zmagovalce.  Nekoliko bolje sta se odrezala v paru z Rokom Šoštaričem v moških dvojicah, kjer sta zasedla tretje mesto. Pri mladincih do 18let je po daljši odsotnosti presenetil Roman Klopčič. Zasedel je prvo mesto in tako pokazal, da mu v igranju namiznega nogometa še vedno ni para. Je pa Roman letos v kategoriji do 18 igral zadnjič. Presenetil je tudi novi član društva Blisk Marko Štupar, ki je prvič igral na prvenstvu in zasedel zavidljivo tretje mesto. Na koncu je sledilo še klubsko tekmovanje, kjer je Blisk skušal ubraniti lanskoletni naslov prvakov, vendar pa so na koncu morali priznati premoč ekipi Udarnega vala.

Vseeno lahko rečemo, da je za nami še ena uspešna sezona namiznega nogometa.

 

DNN Blisk pogosto pripravlja turnirje in navdušuje nove bodoče tekmovalce. V tem slogu se je letos ponovno predstavil tudi na študentski areni, ki je potekala od 22. do 24. oktobra na Gospodarskem razstavišču. Seveda smo pripravili tudi turnir z  lepimi nagradami in mladi so bili navdušeni.

Veliko naših igralcev je uspešnih tudi na svetovni ravni in z veseljem naučimo tehnike namiznega nogometa nove navdušence. Zato spremljajte našo fb-stran: https://www.facebook.com/drustvonamizneganogometa.blisk, kjer objavljamo datume turnirjev,  treningov in vseh aktivnosti našega druženja in seveda vabljeni.

Oglejte si tudi