Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

Aktiven pozdrav poletju ŠD Prevoje

V Športnem društvu Prevoje se vsi zavedamo kako pomembna je telesna aktivnost. Da pa bi se našlo za vsakega nekaj, smo v preteklih dneh organizirali in se udeležili nekaj zelo zanimivih dogodkov tako v naši občini, kot tudi v drugih koncih Slovenije.

            9. in 10.5.2015 smo izpeljali dva atraktivna turnirja in sicer v soboto nogometnega ter v nedeljo košarkarskega. Oba turnirja sta bila zelo razburljiva in sta bila prava paša za oči. Pri nogometu smo lahko občudovali prave akcije, ki jih ponavadi lahko vidimo ob spremljanju lige prvakov. Ob lepem obisku (tako igralcev kot obiskovalcev), so izmed devetih ekip zmagali člani ekipe Pod lipo, ki so v finalu premagali ekipo Kvibo.

            Že naslednji dan pa je na vrsto prišel košarkarski turnir. V vročem ozračju se je za zmago potilo sedem ekip v katerih pa so igrali sedanji in bivši profesionalni in polprofesionalni košarkarji, kar je dalo turnirju še posebno kakovost. Lepe akcije pa tudi zabijanja so popestrila izredno močan turnir. Na koncu je slavila »Ta zadna ekipa«.

Dva člana sta se v soboto 6.6. udeležila vzpona na vršič s pony kolesom. Tekmovanja z imenom »Red Bull goni pony« se je udeležilo več kot 250 ljudi. Rok in Andrej sta uspešno »gonila« vsak svoj pony do cilja, med traso pa ju je spodbujala tudi spremljevalna ekipa, ki je s svojimi transparenti spodbujala oba člana ter tudi vse ostale tekmovalce, ki so se med grizenjem kolen spraševali: »A je b'lo treba tega???«

V nedeljo 14.6. smo se člani ŠD Prevoje odpravili odkrivati lepote slovenskih gora. Tokrat smo izbrali vrh Stola (2236m). Do vrha smo potrebovali dve uri in pol, vendar razgled na vrhu prekaša ves trud, potreben za osvojitev cilja. Videla se je cela Gorenjska, kot tudi k našim sosedom na avstrijsko Koroško. Zaradi spreminjajočega vremena smo se hitro odpravili proti dolini ter odločili, da bomo še naprej osvajali naše vršace.

Ostalo nam je še veliko energije in idej za prihodnost. Še vedno pa v svoje vrste vabimo nove simpatizerje, vse o našem delu in dogodkih pa izveste na naši facebook strani.

Oglejte si tudi