Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Hitro, pot pod noge, gremo na zrak!

Kakšni čudoviti dnevi so za nami, upam, da ste jih izkoristili, kot se je le dalo. Če pa niste bili pretekli mesec nič namensko zunaj na svežem zraku, niste šli niti enkrat v naravo ali se niste nikoli načrtno nastavili nežnim popoldanskim sočnim žarkom, pa je skrajni čas, da to tudi naredite. Če vam bo kdaj primanjkovalo idej, kako preživeti čas na svežem zraku, pa le vprašajte nas. V Študentskem klubu Domžale smo vsak trenutek pripravljeni, da svetujemo in pomagamo pri niti ne tako težkih odločitvah. Dogodki, ki jih organiziramo, so poleg uporabniku, tudi vedno denarnici prijazni. Zato le pojdi z nami ven, razmigaj telo in duha. Če gibaš s prvim, telovadiš tudi z drugim.

Konec maja tako ponujamo badminton turnir v Ljubljani, kjer bo poskrbljeno za pijačo in jedačo, izvzete ne bodo niti lepe praktične nagrade za vse udeležence, pa še razmigali se bomo. Za večje avanturiste pripravljamo paintball v Domžalah in z njim odpremo spomladansko streljaško sezono na gozdnem poligonu. Le tek, brez streljanja, pa vas čaka na že na 32. Maratonu Radenci. Preizkusite se lahko na 42 km, 21 km ali 10 km dolgi trasi in s tem postanete tudi vi del tradicije. Na Bizeljsko pa bomo 29. maja odpeljali naše kolesarske navdušence.

Še več informacij, kako preživeti prosti čas, vas čaka na www.studentski-klub.si. Zato le hitro, pot pod noge, poklikaj na spletno stran in hop, gremo skupaj na zrak!

Ana Strnad 

Oglejte si tudi