Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Zimska liga »Avtomehanika Kveder« v malem nogometu 2013/14

Avtomehanika Kveder, ki jo predstavlja Marjan Kveder, se je preselila lansko leto v nove prostore v obrtni coni Lukovica, je še vedno pripravljena pomagati pri dodelitvi nagrad za ekipe v tekmovanju v malem nogometu. Že peto leto je to tekmovanje pod šotorom, ki ga upravlja Rekreacijski center Urbanija (RCU), z vodjem Mišom Urbanija, ki poleg dobre hrane poskrbi s svojo zagnanostjo še za pravo športno klimo. Vseskozi pa sodelujejo pri vodenju in organizaciji aktivni člani Športno turističnega društva (ŠTD) Rafolče z računalniškim vodenjem pod taktirko Marka Breznika. Pohvaliti pa je potrebno tudi pravičnega sodnika Tomija Druškoviča.
Tekme lige so se odvijale v petkih. Nastopilo je 12 perspektivnih ekip, ki omogočajo mladim, da svojo energijo koristno uporabijo in z boljšo kondicijo opravljajo tudi ostale naloge in obveznosti v življenju. Videli smo 275 zadetkov na 66 tekmah, kar je 4,2 zadetka na tekmo, kar je v primerjavi z lansko ligo manjša učinkovitost (lani 4,9).

29. marca 2014 je bil zaključek Zimske lige »Avtomehanika Kveder« v malem nogometu 2013/14n v RCU-ju. Udeležile so se ga najboljše ekipe in predstavniki ostalih. Zopet je zmagala ekipa Moravč California z naskokom kar 8 točk. Druga je bila ekipa ŠD Mlinše in tretja Antimon-Cosmos iz Trojan. Sledile so še ekipe: Fenix Krašnja, Quercus Dob, Elektro Vili s.p., Kolektiv Pri čebelici, ŠD Prevoje, GMS – Klimamont, Optika Poznič, FC 2005 in ŠD Krašnja. Najboljši strelec lige je bil Aleš Medved (California), najboljši vratar lige pa Toni Požar (ŠD Krašnja). Z lepim igranjem pa se je izkazala ekipa ŠD Mlinše, ki je naredila najmanj prekrškov.

 

Organizator lige ŠTD Rafolče že sedaj vabi na spomladanski turnir v malem nogometu na travnatem igrišču ob brunarici v Rafolčah in se zahvaljuje vsem, ki so kakorkoli pripomogli k uspešnemu zaključke tega tekmovanja.

Oglejte si tudi