Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Nogometno prvenstvo za pokal Rafolč v organizaciji ŠTD Rafolče

V nedeljo, 15. junija 2014, ob 8. uri v lepem vremenu, se je zbralo na vsakoletnem prvenstvu deset zagnanih nogometnih ekip na dobro pripravljenem igrišču ob brunarici v Rafolčah. Predstavniki Športno turističnega društva Rafolče (ŠTD) so vzorno vodili vsa dogajanja na igrišču in ob njem. Odlična publika je kulturno navijala ob nešteto lepih potezah nogometašev.
Izločevalni  Sistem tekmovanja nam je dal naslednje  rezultate: najuspešnejša je bila ekipa California, drugo mesto je zasedla domača ekipa Čebelarji, tretja pa je bila ekipa Rožič team. Sodelovale so še ekipe:  Quercus, Tehnični pregledi Kveder, Young Boys, Antimon-Cosmos, Efebi, Fuzbal ob sredah in Gostilna pri Škarju.  Pokale so pomagale podeliti viceprvakinje prve slovenske ženske nogometne lige iz Radomelj, med njimi je tudi naša Lara Puc.  

Viden je bil velik napredek pri igranju mladih nogometašev, ki so pridno zabijali gole. Pred polfinalom se je odvila kratka revijalna tekma Rahuških najmlajših, ki jih trenirata Miha in Franc,  seveda ob bučnem navijanju staršev in ostalih navijačev. Vreme nam je bilo tokrat naklonjeno, igrišče je zelo dobro zdržalo, tako da se lahko nadaljuje z redno poletno vadbo nogometa.

Zahvala vsem, ki so kakorkoli pomagali pri organizaciji, posebno mladim, ki so se zelo izkazali, predsedniku, ki zna to mladino motivirati, posebna zahvala vsem trem sodnikom Janezu, Sandiju in Francu kot tudi glavnemu vodji tekmovanja Stanetu.

Oglejte si tudi