Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

GASILSKA VESELICA V KRAŠNJI

Bilo je veselo, zabavno in poživljajoče!
V soboto, 14. junija, smo člani Prostovljnega gasilskega društva Krašnja organizirali prvo letošnjo veselico v Črnem grabnu. Dan pred tem smo postavili veliki prireditveni šotor, ter ostalo infrastrukturo, preverili vse zaloge ter upali na čim večji odziv obiskovalcev iz bližnjih in bolj oddaljenih krajev.

Kljub slabim napovedim je vreme vzdržalo do večera, pa tudi kasnejše plohe prešernega vzdušja med številnimi obiskovalci niso pokvarile. Mladi in manj mladi smo po svojih najboljših močeh vsak po svoje prispevali košček časa, truda in veselja, da se je prireditev izpeljala tako kot se za gasilsko veselico spodobi, to pa so nam potrdili tudi številni obiskovalci, ki so bili tako z glasbo, kulinariko, postrežbo, prijaznostjo pa tudi nad splošno organiziranostjo prireditve zelo zadovoljni.

Od samega začetka nas je spremljalo ubrano petje in igranje Ansambla Zajc, ki si za profesionalnost in pričaranje neverjetnega vzdušja zasluži posebno pohvalo. Zahvaljujemo se vsem, ki ste radodarno prispevali za naš bogat srečelov ali k uspešnosti prireditve prispevali na kakršenkoli drug način. Hvala tudi vsem obiskovalcem za obisk, dobro voljo ter pohvale ter vsem, ki cenite delo našega društva - verjamemo, da na vašo podporo lahko računamo tudi v prihodnje.

Če ste tokratno veselico slučajno zamudili, nič ne de, saj se hitro bliža leto obletnice našega društva, ko boste (če ne prej) spet povabljeni na gasilsko veselico v Krašnji.

Oglejte si tudi