Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Že zbirate razglednice Lukovice?

Ste že pobrskali po predalih in izpraznili omare? Ste iskali med pismi, voščilnicami, razglednicami, ki jih pridno spravljate v škatlo s spomini? Če berete Rokovnjača, gotovo že veste, da v občini poteka zbiranje razglednic iz naših krajev.

Ker bi radi septembra ob občinskem prazniku pripravili razstavo razglednic, ki prikazujejo naše kraje, zgradbe in ljudi, ste tudi vi lepo vabljeni k sodelovanju. Če imate doma razglednice iz Lukovice in okoliških krajev, ki sodijo v Občino Lukovica, nas prosim obvestite. Razglednice so lahko tako stare kot nove, sodobne, poslane ali neposlane, popisane ali »prazne« … Seveda lahko k zbiranju povabite tudi sorodnike, prijatelje, znance, ki živijo drugod po Sloveniji ali v tujini, pa so morda kdaj prejeli ali kupili razglednico Lukovice. Razglednice boste nepoškodovane dobili nazaj, sposodili si jih bomo le za razstavo in jih spravili v digitalno obliko.

Če ste nam torej pripravljeni pomagati zbrati nekaj delčkov zgodovine (ali podob sedanjosti) in s tem svetu pokazati lepote, ki jih skriva naša občina, pokličite tel. št. 041 874 786. Če razglednic nimate, bi si jih pa z veseljem ogledali, pa že zdaj vabljeni na septembrsko razstavo.

Oglejte si tudi