Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Zimska liga »Avto Kveder« v malem nogometu 2014/15

Zelo pestremu dogajanju v lanskem letu na prostoru Avto Kveder d.o.o., ki jo predstavlja Marjan Kveder, še vedno prvi in edini podjetnik v obrtni coni Lukovica, se nadaljuje v že tradicionalni Zimski ligi Avto Kveder v malem nogometu 2014/15. Še vedno se najde sponzor, ki je pripravljen podeliti nagrade za ekipe. Že šesto leto je to tekmovanje pod šotorom, ki ga upravlja Rekreacijski center Urbanija (RCU), z vodjem Mišom Urbanija, ki še vedno ohranja športni duh v občini in poskrbi za dobro hrano in prijetno vzdušje. Pri vodenju in organizaciji pa sodelujejo aktivni člani Športno turističnega društva (ŠTD) Rafolče z računalniškim vodenjem pod taktirko Marka Breznika in predsednika ŠTD Blaža Jemca. Pohvaliti pa je potrebno tudi pravičnega sodnika Tomija Druškoviča.
Letos nastopa  9 ekip: California, Antimon-Cosmos, ŠD Mlinše, TD Gradišče, ŠD Krašnja, Quercus Dob, Kaps d.o.o., Avto Kveder in Fenix Krašnja. Redni ligaški del, v katerem se je vsaka ekipa pomerila z vsemi ostalimi, je končan (lestvica je na internet strani: http://www2.arnes.si/~sspvjeme/STD_RAFOLCE/).

 

Tekmovanje se nadaljuje s končnico, v kateri se bo 1. uvrščena ekipa pomerila proti 8. uvrščeni, 2. s 7., 3. s 6. in 4. proti 5. (točen razpored je tudi na internetni strani). Prvi del končnice se bo odigral v soboto 7. 3. 2015, drugi del s polfinalnima tekmama in 4.  tekmami za končne uvrstitve od 1. do 8. mesta ter zaključkom s podelitvijo nagrad pa v soboto 28. 3. 2015.


Organizator lige ŠTD Rafolče že sedaj vabi na jubilejni 10. turnir v malem nogometu na travnatem igrišču ob brunarici v Rafolčah dne 24. 5. 2015 in se zahvaljuje vsem, ki so kakorkoli pripomogli k uspešnemu zaključku tega tekmovanja.



 

Oglejte si tudi