Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Žabicam 10 naslovov državnih prvakov

V ljubljanski Hali Tivoli je 23. in 24.maja potekalo Odprto državno prvenstvo Slovenije v "cheerleadingu" in "cheer" plesu (SLO CHEER OPEN 2015).
Na tekmovanju se je predstavilo 873 tekmovalcev iz 22 društev, med najštevilčnejšimi ekipami pa je bila ponovno skupina Šolskega športnega društva Log - Dragomer, saj se je v 26 tekmovalnih nastopih v vseh štirih starostnih kategorijah (mini, otroška, mladinska, članska) predstavilo kar 139 članic in članov naše ekipe Žabice. Prikazali so odlične nastope in se skupaj s trenerji ter podporniki na tribunah veselili številnih pokalov in medalj. Najbolj so bili navdušeni nad tistimi najžlahtnejšimi desetimi, s katerimi so si prislužili tudi naslove državnih prvakov, ter seveda nad dvanajstimi uvrstitvami na mladinsko in člansko evropsko prvenstvo, ki bo 27. in 28. junija v Ljubljani. S kar tremi zlatimi kolajnami sta se okitili Ingrid Sever in Liza Urbančič. Slednja je v paru s sestro Špelo aktualna svetovna in evropska prvakinja in tudi tokrat sta slavili tako med "freestyle" kot "jazz" članskimi "cheer" plesnimi pari in si tako ponovno priplesali mesto v slovenski reprezentanci na evropskem prvenstvu 2015 ter svetovnem prvenstvu 2016.

Le teden dni po triumfalnem državnem prvenstvu se je 50 Žabic udeležilo mednarodnega tekmovanja IV. Austrian International Open 2015 v Avstriji, kjer so z odličnimi predstavami zmagale v sedmih tekmovalnih kategorijah, veselile pa so se tudi osmih naslovov zmagovalcev "Cheer Madness League".

Izjemnim Žabicam čestitamo za dosežene tekmovalne rezultate in držimo pesti za prihajajoče evropsko prvenstvo.

 

GO FROGS!

Oglejte si tudi