Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Odbojkarska sekcija v ŠD Dragomer - Lukovica

V športnem parku Dragomer je ob koncu maja ob odbojkarskem igrišču zrasla nova brunarica, v kateri sta prostor za shranjevanje opreme, potrebne za vzdrževanje odbojkarskega igrišča, in prha.

Tako je zadoščeno funkcionalnim standardom za uspešno upravljanje odbojkarskega igrišča. Skladno s postavitvijo brunarice so člani odbojkarske sekcije uredili neposredno okolico, razširili zaščitno mrežo in igrišče pripravili na novo sezono. Hvala vsem za vloženi trud in požrtvovalno opravljeno delo.

Uspešno delo vodje odbojkarske sekcije in urejena podoba odbojkarskega dela parka sta pripomogla k temu, da je sekciji letos uspelo oddati v najem dobršen del razpoložljivih terminov. Nekaj terminov pa je še prostih, zato ste zainteresirani vabljeni, da pohitite in termine (redne tedenske ali posamezne) rezervirate pri Tadeju (041 776 557). Na koncu gre zahvala seveda tudi izvajalcu, podjetju Sigi, d. o. o., za kakovostno opravljeno delo pri postavitvi odbojkarske brunarice in Občini Log - Dragomer, ki je projekt finančno omogočila.

 

IO ŠD Dragomer - Lukovica

Oglejte si tudi