Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
SOB.
12°C
4°C
Oceni objavo

Balinarji Dragomerja v sezoni 2012/2013

Balinarji Dragomerja smo z nastopanjem v 2. državni ligi zaključili sezono 2012/2013. Uvrstili smo se bolj na konec lestvice, tako da naš nastop v državni ligi sezone 2013/2014 še ni povsem zagotovljen. Upamo na najboljše, čeprav smo v letošnji sezoni igrali z veliko smole. Pa še naš najboljši igralec Damjan Vindišar je bil zaradi zdravstvenih težav odsoten. Smo pa uspešni na prvenstvih, naši igralci in zdaj tudi igralke se namreč uvrščajo na finalne turnirje prvenstev Notranjske.
V letošnji sezoni v medobčinski ligi sodelujemo kar z dvema mešanima ekipama. Ženska sekcija se je udeležila notranjskih prvenstev v disciplinah "dvojice" v Idriji, kjer smo sodelovali s tremi dvojicami, na prvenstvu Notranjske v Loški dolini pa smo v disciplini "posamezno" sodelovali s petimi tekmovalkami. Na tem prvenstvu je naši tekmovalki Metki Jurač uspel preboj na finalni turnir, ki bo 22. junija prav tako v Loški dolini.

16. junija pa smo bili organizatorji prvenstva Notranjske v disciplini "pokal članice". Naša ženska ekipa je dosegla enega od svojih najboljših rezultatov, saj je že v prvi tekmi premagala lanske državne prvakinje v tej disciplini, Loško dolino. Še večji uspeh pa je uvrstitev na državno prvenstvo, ki bo 1. septembra na Miljah. Omeniti moramo tudi odlično organizacijo prvenstva, pohvalile so jo vse udeleženke.

                                                                                                                                 B. Š.

Oglejte si tudi