Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
7°C
NED.
23°C
7°C
Oceni objavo

Županske volitve v Občini Log - Dragomer

Nezadržno se bliža jesen, z njo pa tudi volitve organov lokalnih skupnosti. Štiri leta so izjemno hitro minila, kandidati, ki so pripravljeni resno in odgovorno poprijeti za zahtevno župansko delo, pa morajo že zelo aktivno pripravljati svoj program.

V Občini Log - Dragomer bomo v naslednjem mandatu imeli novega župana, saj je dosedanji, Mladen Sumina, najavil, da na prihajajočih volitvah ne bo več kandidiral. Ob razmišljanju, kaj vse je treba v naši občini še postoriti, da bomo občani uživali večjo kakovost bivanja, sem ugotovil, da lahko s svojimi osebnimi lastnostmi, znanjem in energijo veliko pripomorem k uresničitvi ključnih projektov, ki so pred našo lokalno skupnostjo v naslednjih letih.

Izkušnje, ki sem si jih pridobil na svoji poklicni poti, še posebej pa na županski funkciji Občine Škofljica v letih od 2006 do 2010, mi dajejo potrebno samozavest, ki je nujna za sprejemanje ključnih, tudi težkih odločitev.

Menim, da moramo vsi, glede na svoje zmožnosti in po svojih najboljših močeh, pomagati, da se bo naša lokalna skupnost v prihodnje razvijala v skladu z željami in pričakovanji občanov. Zato sem se po predhodnih pogovorih z občani, ki jih osebno zelo cenim, odločil, da kandidiram za župana Občine Log - Dragomer. Svojo kandidaturo bom vložil s pomočjo podpisov podpore občanov, seveda pa sem zelo vesel tudi širše podpore strank in lokalnih list.

Na podlagi pogovorov z občani, društvi in drugimi organizacijami, ogledov na terenu in proučitve javno dostopnih ključnih dokumentov občine sem pripravil ambiciozen, a izvedljiv program, ki ga bom občanom predstavil v času volilne kampanje.

                                                                                                             

Boštjan Rigler, Log

Oglejte si tudi