Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Vabilo – Dan odprtih vrat PGD Dragomer-Lukovica

Oktober je mesec požarne varnosti in v ta namen organiziramo Dan odprtih vrat PGD Dragomer-Lukovica. Dobimo se 3. oktobra ob 15.00 pred gasilskim domom v Dragomeru.

V soboto, 3. oktobra, gasilci PGD Dragomer-Lukovica organiziramo Dan odprtih vrat. Vrata našega gasilskega doma bomo odprli ob 15.00 in vam predstavili naša vozila ter opremo. Preizkusili se boste lahko v zbijanju tarče z vodo ali pa se postavili v vlogo čisto pravega gasilca. Na kraju dogajanja bodo tudi gasilci – reševalci, ki bodo prikazali postopke nudenja prve pomoči in razkazali svojo opremo.

Vabljeni ste prav vsi, od najmlajših do najstarejših. V svoje vrste sprejmemo vsakega, ki je pripravljen nuditi pomoč človeku v stiski ali pa le postati naš dober prijatelj. Vsi otroci, ki se nam pridružijo, imajo možnost tekmovati na tekmovanjih za mladino (kviz gasilske mladine, orientacijski tek) in se ob tem naučiti kaj novega ter spoznati nove prijatelje. Vsi tisti, ki pa ste že polnoletni, se nam lahko pridružite v članskih in operativnih vrstah. Tudi mi se udeležujemo tekmovanj, na katerih so bolj aktivne članice, veliko pa se tudi izobražujemo na različnih področjih gasilskih znanj. Svoje znanje preizkušamo na društvenih in meddruštvenih vajah, radi pa ga tudi prenašamo na mlajše člane.


Z gasilskim pozdravom na pomoč!

PGD Dragomer-Lukovica

Oglejte si tudi