Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Izbirajo novega direktorja občinske uprave

Občina Log - Dragomer je pred božičnimi prazniki objavila javni natečaj za izbiro novega direktorja Občinske uprave Občine Log - Dragomer. Kandidati so lahko svoje pisne prijave z življenjepisom in zahtevanimi pisnimi izjavami oddali do 1. 1. 2015.

Izvedeli smo, da se bodo za mesto novega direktorja potegovali trije kandidati, ki so se prijavili na javni natečaj. Natečajna komisija bo njihovo strokovno usposobljenost presojala na podlagi priloženih pisnih izjav oziroma dokazil in pogovora z njimi ter z morebitnimi drugimi metodami preverjanja strokovne usposobljenosti. Med pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so vsaj šestletne delovne izkušnje, univerzitetna izobrazba ali najmanj visoka strokovna izobrazba s specializacijo oziroma magisterijem, prednost pri izbiri pa naj bi imeli kandidati z univerzitetno izobrazbo pravne, ekonomske/tehnične smeri in večletnimi vodstvenimi izkušnjami; med pogoji so še osnovna raven znanja angleškega jezika, državni izpit iz javne uprave oziroma obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv ter funkcionalno znanje upravnega vodenja in upravljanja kadrovskih virov. Sicer pa so v razpisnih pogojih navedli še, da od kandidata pričakujejo tudi, da ima organizacijske, vodstvene in komunikacijske sposobnosti, sposobnosti timskega dela ter poznavanja področja, za katero kandidira.

Z novim direktorjem bodo sklenili delovno razmerje za določen delovni čas, za dobo pet let, s polnim delovnim časom in štirimesečnim poskusnim delom. Natečajna komisija naj bi novega direktorja izbrala načeloma najpozneje do konca aprila.

 

V. L. 

Oglejte si tudi