Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

VIDEO: Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji poskrbel za nove simpatije!

Plesalo, spoznavalo in predvsem iskrilo se je v petek, 27. januarja, na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room!
Največji Zmenek na Slepo v SLOVE-niji je že osmič združil okrog tisoč samskih pod eno streho v ljubljanski Cvetličarni. Manjkalo ni plesa, odličnih nastopov, spoznavnih iger in iskrenja med udeleženci.

Cvetka se je prelevila v največjo sobo pobega v S-LOVE-niji

Brez spoznavanja na največjem spoznavnem dogodku za samske pač ne gre, kajne? Letošnja novost pri spoznavanju je bil Escape room. Bojevanje z ljubljanskim zmajem in nevarni mafijsko obarvani ljubezenski trikotniki, ki jih je pripravila ekipa Orehovega gaja, so privabili veliko ljubiteljev ugank. A uganka je lahko bila rešena le v dvoje!

Seveda poleg Escape rooma ni manjkalo tradicionalne Spoznavalnice, udeleženci pa so se spoznavali še s pomočjo iger Moje ime je, Električna napetost, Ujemanje in Zmenek na slepo. Fotogalerijo z Največjega Zmenka na Slepo v S-LOVE-niji 8 si oglej TUKAJ.

Brez plesa na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji pač ne gre!

Skupina Joker je poskrbela za odlično plesno glasbo, ki prav nikogar ni pustila hladnega. Naredili smo najdaljšo kačo, kar jih je Cvetka kadarkoli videla!

Skupaj s plesnim učiteljem Alešem Viščkom iz plesne šole La Bolita smo se naučili novega plesa, nato pa novo pridobljeno znanje razkazovali v plesnem tekmovanju. Pravi tekmovalni duh pa se je pokazal pri Balonjem plesu: Baloni so frčali in pokali – vse za lepe nagrade!

Za poseben nastop večera je poskrbel raper Nipke, ki je predstavil nadaljevanje zgodbe z dekletom s spleta v komadu in videospotu Bejba iz neta.

Pripravili smo tudi presenečenje. Pevka in kitaristka Skupine Joker Marijana je imela rojstni dan, vse najboljše pa ji je zapela cela Cvetličarna! :)

Iskrenje med skoraj 1.000 udeleženci

Poleg spoznavnih iger in plesa so za iskrenje skrbeli še osvajalski nasvet strokovnjaka za govorico telesa Edvarda Kadiča in seveda kupid Ljubo, ki je svoje ljubezenske puščice streljal vso noč!

Psst, videli smo kar precej sramežljivih nasmehov in iskrivih pogledov, manjkalo pa ni tudi dobrih pogovorov, ujeli smo celo strastne poljube. ;)

Zamudili Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8? Najdite pravega na ona-on.com!

Se največjega spoznavnega dogodka za samske niste mogli udeležiti? Brez skrbi, še vedno lahko najdete pravega zase! Poiščite ga na največjem spoznavnem portalu v S-LOVE-niji ona-on.com, kjer se vsak dan spoznava okoli 160.000 uporabnikov.

Na valentinovo zadenite v polno!

Že veste, kje boste na valentinovo? Če ste samski, vam priporočamo posebne hitre zmenke! Posebni so zato, ker se boste pred dejanskimi zmenki najprej izobrazili o iskanju partnerja prek spleta ter o govorici telesa in samozavesti – zelo pomembno za zapeljevanje!

Nato si boste lahko med številnimi zmenki izbrali pravega zase in se z njim podružili še ob kanapejih v prijetnem vzdušju Kluba 300. PREVERITE PREOGRAM IN SE PRIJAVITE.

Oglejte si tudi