Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Vaš sosed bo v petek na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 8 preganjal zmaje!

Kje pa boste vi? Zakaj enostavno morate v petek, 27. januarja ob 21h, priti v klub Cvetličarna na Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room?

Ker ste samski in ste med svoje novoletne zaobljube uvrstili tudi druženje z pozitivnimi ljudmi, med katerimi se lahko tako čisto po naključju najde tudi vaš bodoči partner ali partnerka?

Pa niti ne toliko zato, ampak ker je Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji v organizaciji spoznavnega portala ona-on.com in radia Antene najboljša spoznavna žurka leta! In ker se bo tam dogajalo marsikaj. J Izognite se vrsti pred vhodom in kupite vstopnico v predprodaji.

Kaj imajo skupnega zmaji, mafijci in (morda tudi) vaš bodoči partner ali partnerka?

Escape Room! Jaa, v petek, 27. januarja ob 21h, v klubu Cvetličarna bo tudi spoznavna postaja Escape Room – Pobeg iz … hmm, samskosti?

Tam boste v paru, ki vam ga »zrihtamo« mi, reševali uganke, ki vas bodo vodile do cilja – spopadli se boste z ljubljanskim zmajem ali pa boste kot mafijec ali njegova prijateljica ujeti v nevarnem ljubezenskem trikotniku. Morda bo tukaj izpolnjen še vaš drug cilj: najti pravega partnerja ali partnerko zase. :)

 

Ampak ne le to, čakajo vas še Spoznavalnica, Moje ime je, Električna napetost, Ujemanje, Zmenek na slepo in še in še in še. Pridružite se nam na največjem spoznavnem vrtiljaku v S-LOVE-niji!

* Sponzor sob pobega je Orehov gaj.

Skupina Joker, Balonji ples in Nipke

Ni prave žurke brez prave glasbe! In brez skrbi, da bo skupina Joker poskrbela, da se bodo vaše pete iskrile od Balonjega plesa. Se sprašujete, kaj je to? To boste morali ugotoviti kar na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 8. :)

Plesa bo ogromno – naučili se bomo celo nove plesne koreografije in nato tekmovali za lepe nagrade. Ugotovili pa boste tudi, kako se je razpletla zgodba Nipke-ja in njegove Urške, ki sta se spoznala prek spleta.

Kdo je kupid Ljubo?

 

Zvezda večera, ki skrbi, da iskrice švigajo vse povprek! Ljubo vam bo dal svoj nasvet za osvajanje ter vas in vašega izbranca ali izbranko ustrelil s svojo ljubezensko puščico. :)

Se vidimo v petek, 27. januarja ob 21h, v klubu Cvetličarna na največji spoznavni žurki Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room? Izognite se vrsti pred vhodom in kupite vstopnico v predprodaji.

Bi raje zmenek prek spleta?

Ste bolj »ziheraš« in želite svojo simpatijo spoznati še pred zmenkom? Potem BREZPLAČNO PREIZKUSITE ona-on.com, kjer se vsak dan spoznava več kot 160.000 uporabnikov.

Oglejte si tudi