Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
6°C
Oceni objavo

Nova nagrada za ljubljanski turizem

Zavod Turizem Ljubljana je za projekt RDO Osrednja Slovenija prejel priznanje Zlato turistično srce za leto 2012.

 

Nagrado, ki jo Sacen International vsako leto podeli najuspešnejšim v turizmu in gostinstvu JV Evrope, je Turizem Ljubljana prejel v kategoriji »Zlata čaša gostoljubja jugovzhodne Evrope 2012«. Podelitev priznanja bo 26. aprila 2013 v Beogradu, Turizem Ljubljana pa bo ob tej priložnosti predstavil svojo dejavnost.

 

Nagrade Zlato turistično srce že 22 let podeljuje Sacen International (Mednarodni center za napredek gostinstva in turizma) v okviru akcije »izbiramo najuspešnejše v gostinstvu in turizmu Jugovzhodne Evrope«, Turizem Ljubljana pa je zmagal v konkurenci 13 držav jugovzhodne Evrope (Turčija, Romunija, Bolgarija, Makedonija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Hrvaška, Slovenija, Albanija, Ciper, Tunis, Malta in Grčija).

 

Nagrade za turizem v Ljubljani

 

Kot smo že poročali, je Ljubljana letos že prejela nagrado Kongresna zvezda, kot najboljša kongresna destinacija jugovzhodne Evrope, za prenovo Kongresnega trga in revitalizacijo arheoloških parkov je prejela nagrado Gubbio. Oktobra lani pa je bila nagrajena tudi Turistična kartica Ljubljane.

Oglejte si tudi