Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
3°C
SOB.
18°C
7°C
Oceni objavo

LJUBLJANSKE ZGODBE V OKTOBRU ZNOVA V SLOVENSKEM JEZIKU

Zaradi velikega zanimanja domače publike bo interaktivna turistična predstava Ljubljanske zgodbe na sporedu še cel mesec oktober, in sicer v slovenskem jeziku.
Vse, ki si želite predstavo doživeti v slovenskem jeziku torej vabimo, da se nam pridružite katerokoli soboto v oktobru ob 11. uriZbor je kot vedno pod lestencem na Gornjem trgu.


Vstopnice po promocijski ceni 10 € so na voljo na strani www.ljubljanskezgodbe.si ter  na stalnih prodajnih mestih portala Moje karte (TIC, STIC, Kompas, Bar Repete, …).


Ljubljanske zgodbe vas bodo popeljale v čas in prostor Ilirskih provinc, v Ljubljano obkroženo z bodečo žico, v čas bratstva in edinosti, na ples s Povodnim možem, ponudile bodo pogled na protestantske ideje, potresno razdejanje mesta in odprle tudi Pandorino skrinjico današnjega časa.


Gre za interaktivni sprehod skozi več kot 500 let bogate zgodovine mesta Ljubljana, ko boste gledalci med drugim dobili možnost, da se na Gornjem trgu vključite v beraški ceh in celo nekaj zaslužite. Drugačno delo in drug obraz zgodovine vas čaka v največjem javnem zaklonišču pod Ljubljanskim gradom, ki je v preteklosti nudilo zavetje skoraj 600 ljudem. Ste torej pripravljeni za vrnitev v preteklost?


Prisluhnite Ljubljanskim zgodbam in vabljeni na edinstveno doživetje Ljubljane!

Oglejte si tudi