Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Otroški Trial camp na Vranskem

Ima vaš otrok preveč energije in si želi dodatnih aktivnosti? Naslednji prosti termin za Otroški Trial camp je od 24. do 26. avgusta!
V AMZS Centru varne vožnje izvajamo Otroški Trial camp, ki je namenjen vsem otrokom starosti od 6 do 10 let, ki se radi ukvarjajo s športom, obisk pa priporočamo tudi otrokom, ki imajo težave z razvojem motorike, saj jim s prilagojenimi vajami in igro pomagamo pri razvoju.

Večina dogajanja poteka v sodobnem AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, nočitve in aktivnosti v naravi pa se izvajajo ob bližnjem ribniku Pri Lisjaku ali na turistični kmetiji Weiss.

Otroci se v okviru kampa zabavajo z električnimi Trial motocikli, vozijo karting in telovadijo. Telovadba poteka kot sklop aktivnosti, ki jih imenujemo »Igra z gravitacijo«, kar pomeni telovadbo skozi nove načine in pestre aktivnosti. V splošnem se trudimo, da bi otroci čem več časa preživeli v naravi.

Trial je oblika motošporta in osnova za razvoj pravilne motorike, koordinacije, ravnotežja, pogleda. To je šport, s katerim se ukvarjajo številni znani športniki kot dopolnilo k osnovni vadbi vseh športov pri katerih je dobra koordinacija ključnega pomena.

Električna Trial kolesa so svetovni hit. So izjemno varna, saj se moč električnega motorja ustrezno prilagaja. Nevarnosti za opekline ni, saj ni izpuha. Motorji so tudi popolnoma tihi in okolju prijazni.

Igra z gravitacijo - otroci se učijo hoje po vrvi (slackline), lovljenja ravnotežja s pomočjo polkrogle in se zabavajo še na mnoge druge načine.


Poleg motociklov in telovadbe so otrokom na voljo tudi druge zanimive aktivnosti. Z gimnastiko, tekom, čolnarjenjem po jezeru in kopanjem v bazenu poskrbimo, da se otroci zabavajo tekom celega dne.

 

Organizacija in termini

Vse aktivnosti potekajo pod strokovnim nadzorom. Tudi hitrost izvajanja vaj s Trial kolesi je zelo majhna in zato popolnoma varna. Poskrbimo tudi za ustrezno varnostno zaščito pri vseh aktivnostih katerih se udeležijo vaši otroci.

Naslednji prosti termin za Otroški Trial camp je od 24. do 26. avgusta!

Za dodatne informacije obiščite cvv.amzs.si ali nas pokličite na 080 26 36.

Oglejte si tudi