Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Danes začetek zimske klasike

“Stadion za Bežigradom je pripravljen na 5 dnevni spektakel Telemach Bežigrad IceFest 2013. Le še zadnji kozmetični popravki nato pa bo šlo zvečer že zares,” so danes zapisali na spletni strani HDD Telemach Olimpija.

 

Danes se bodo zmaji ob 19.00 pomerili z orli iz Beljaka. Zgodovina tekem med ljubljanskimi in beljaškimi hokejskimi klubi je dolga. Beljaški VSV je bil drugi mednarodni nasprotnik Ljubljančanov, 28. 2. 1932 so hokejisti iz Beljaka zmagali s 4:2.

 

Zmaji že na ledeni ploskvi

 

Že včeraj večer pa so pod reflektorji zmaji preizkusili ledeno ploskev na stadionu. “Prvi vtisi so bili dobri, vsi so bili zadovoljni s kvaliteto ledu. Le ta pa bo danes še boljša,” so zapisali na spletni strani.

 

Spremljevalni program že bo 17. uri

 

Za vse obiskovalce tekem in prireditve pa bo pripravljen tudi bogat spremljevalni program. Začel se bo že ob 17.00 z zabavnim žurom Radia Veseljak v Fan parku. Ob 18.00 bo vse ogrela Tanja Žagar po tekmi pa se bo zabava nadaljevala. Da bi se izognili gneči, v klubu svetujejo, da ste na Stadionu vsaj uro pred začetkom tekme.

 

Brezplačna vožnja z LPP in posebna trasa

 

“Bežigrajski stadion je bil zgrajen v časih, ko avtomobili še niso bili najbolj vsakdanja stvar. Zato tudi parkirišč v okolici ni ravno na pretek,” pa so iz kluba sporočili na svoji Facebook strani. Obiskovalcem tako predlagajo, da parkirajo v Stožicah in se na prireditev pripeljejo s posebnim mestnim avtobusom, ki vas peljal vse do Plečnikovega stadiona - prvi odhod 90 min pred začetkom tekme). Tri ure pred tekmo in tri ure po tekmi se lahko z veljavno vstopnico za prireditev z avtobusi mestnega potniškega prometa peljete brezplačno.

Oglejte si tudi