Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

PLAVANJE ZA ZDRAVJE

Pozitivne učinke plavanja očitno še premalo poudarjamo, saj se pogosto odločamo za rekreacijo, po kateri nas vse boli in smo še dneve ali tedne polomljeni. Plavanje pa je zdrav šport, saj dela celo telo, krepimo vse mišice, najpomembnejše pa je, da krepimo dihalni in srčno-žilni sistem. Poškodb pa ni, saj sklepi niso obremenjeni.
Športno društvo Prima že devet let organizira in izvaja vodeno plavalno rekreacijo za odrasle. Naši zadovoljni in redni plavalci kažejo na predano, strokovno in odgovorno delo.

Z oktobrom začnemo z novo, tako imenovano zimsko sezono, ki poteka od oktobra do vključno maja naslednjega leta. Vadba  za odrasle poteka v večernih urah, enkrat ali dvakrat tedensko, v pokritem olimpijskem bazenu na Kodeljevem.

Sedaj je čas, da si izberete sebi ustrezbo rekreacijo in z izbiro plavanja boste zagotovo storili največ za svoje telo in zdravje. Pogoj je le, da znate plavati, saj vadba poteka v globoki vodi. Za vse ostalo pa podo poskrbeli visoko usposobljeni učitelji, nekateri tudi bivši vrhunski tekmovalci.

Za več informacij nam pišite na prima.plavanje@gmail.com ali pokličite na 040 311 449. 

Spletna stran: https://www.facebook.com/pages/Prima-plavanje/323699254391112 

Povezave

PRIMA PLAVANJE

Oglejte si tudi