Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Igralnica za otroke v Centru Ljubljane

Na Poljanah, na Glonarjevi ulici 4, je odprla vrata igralnica za vse generacije Tim Sloge, kjer vsak delovni dan potekajo kreativne delavnice, pravljične urice, kjer lahko starši pustite otroke vseh starosti, da uživajo na varnem, za eno uro ali več ur.

V Timu Sloge poskrbijo za vaše otroke. Šolarjem velikodušno pomagajo z inštrukcijami pri domačih nalogah in predmetih. Pri njih lahko proslavite rojstni dan, da bodo otroci domov prišli nasmejanih obrazov, polni prebujenih doživetij. Za mlade mamice organizirajo tečaje masaže dojenčka, za predšolske in šolske otroke pa pripravljajo poletne počitniške aktivnosti.

Več informacij: www.timsloge.si, Facebook, GSM: 040 480 210, e-mail: info@timsloge.si. Vabljeni! Vaš Tim Sloge

Dobrodošli v otroški igralnici Tim Sloge

Na Poljanah, na Glonarjevi ulici 4, le nekaj minut iz centra Ljubljane, je odprla vrata z željo obogatiti kakovost življenja družin, igralnica za vse generacije Tim Sloge, otroška hiša slavja, kreativnosti in učenja vrednot, kjer vsak delovni dan dopoldan in popoldan potekajo kreativne delavnice, pravljične urice, kjer lahko prezaposleni starši pustite otroke vseh starosti, da uživajo na varnem, za eno uro ali več ur, vsak dan ali občasno, po dogovoru tudi med vikendom. Šolarjem velikodušno pomagajo z inštrukcijami pri domačih nalogah in predmetih, učijo jih tujih jezikov. Pri njih lahko proslavite rojstni dan, da bodo otroci domov prišli nasmejanih obrazov, polni prebujenih doživetij. V pripravi so tudi druge inovativne vsebine, obujanje starih spretnosti, kot je delavnica pletenja košar, in tečaj masaže dojenčkov.

 

V čem ste drugačni od ostalih igralnic?

V Timu Sloge, otroški hiši slavja, kreativnosti in učenja vrednot, s pomočjo maskote Angelice vere malčki osvajajo koristne vsebine za življenje, se učijo socializacije in solidarnosti. Dnevne dejavnosti priredimo potrebam skupine otrok, starosti, letnemu času; razvijamo uživanje v ustvarjalnosti, komunikacijo in medčloveške vrednote, dialog, sodelovanje v ekipi, tim sloge. Poudarek je na lastni dejavnosti otrok, razvijanju hvaležnosti in zaupanja.

 

Kdo ste Tim Sloge?

Ekipa deklet z entuziazmom, pravih angelic, ki se svetu darujemo skupaj, da ponovno spozna plemenitost. Naša ekipa izžareva veselje, vedrino, živost, smo srčne punce, ki znamo uživati živahno živost življenja. Naša vizija je razbremeniti današnje zaposlene starše, da nam lahko zaupajo otroka, kjer ga v spodbudnem okolju usmerjamo s koristnimi vsebinami in kjer lahko sprosti svojo energijo in ustvarjalnost. Staršem in otrokom želimo ponuditi kotiček za sprostitev in druženje, kjer lahko na varnem, v mirnem okolju, osvajajo nova znanja.

 

Poletne počitnice se bližajo in s tem vprašanje, kam s šolarji. Pripravljate letovanje s poslanstvom za otroke v Baški, kako je prišlo do tega dobrodelnega projekta?

Za šolarje iz osrednjeslovenske regije v starosti od 7 do 14 let od 20. do 25. avgusta organiziramo počitniško letovanje v Celjskem domu v Baški na otoku Krku, na katero želimo popeljati tudi čim več otrok iz socialno šibkih družin. Vsi otroci se bodo učili plavanja, uživali v športnih in družabnih aktivnostih, poleg tega pa z družabnostjo razvijali socializacijo in solidarnost kot eno največjih človeških vrednot.

Kdo in kako lahko pomaga pri tem, da bo čim več otrok šlo z vami na morje?

Vabimo starše, podjetja, javne osebnosti, ki imajo možnost, da vplačajo letovanje, ne samo za lastne otroke, temveč za vsaj enega otroka iz soseščine, kateremu starši na žalost ne morejo omogočiti človeku dostojnega življenja. Možno je darovati tudi znesek po želji, s katerim bomo omogočili počitnice čim več otrokom, ki še niso bili na morju. Človečno je biti boljši človek, ki s skrbjo sočutja omogoča svojim otrokom najlepše življenje, in sicer tako, da generacijsko javno pomaga otrokom iz socialno šibkih družin. Edino tako se razvija socializacija in solidarnost med otroki ter ekonomska eksistenca vseh družin. Zahvaljujemo se vsem, ki boste pomagali osrečiti čim več otroških src.

 

Kje vas lahko najdejo?

Obiščite nas na spletni strani www.timsloge.si in na Facebooku ali nas pokličite na GSM 040 480 210, nam pišite na info@timsloge.si. Vabljeni na Glonarjevo 4 v Ljubljani! Vaš Tim Sloge

 

 

Povezave

www.timsloge.si

Oglejte si tudi