Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Sejem rabljenih učbenikov se letos seli na novo lokacijo

Zveza ŠKIS tudi v letošnjem letu organizira Sejem rabljenih učbenikov, projekt, ki je namenjen dijakom in njihovim staršem. Na ta način si lahko hitro in enostavno zagotovijo rabljene učbenike po ugodnih cenah. Sejem rabljenih učbenikov se bo pričel v petek, 5. 9. 2014, in končal v soboto, 6. 9. 2014, potekal pa bo na novi lokaciji, in sicer na Trgu francoske revolucije.

Zveza študentskih klubov Slovenije že tradicionalno organizira Sejem rabljenih učbenikov, ki ga vsako leto obišče preko 3.000 obiskovalcev. Osrednji namen dogodka je dijakom in njihovim staršem - predvsem tistim, ki jim socialni položaj ne dopušča kupovanja novih učbenikov in drugih šolskih potrebščin - omogočiti, da si lahko na hiter in ugoden način priskrbijo rabljeno šolsko literaturo. Prav tako so na sejmu dobrodošli vsi, ki se jim ne zdi smiselno vsako leto kupovati novih učbenikov. Dogodek nudi izjemno priložnost tudi mladim, neuveljavljenim glasbeno-umetniškim skupinam, ki na sejmu lahko svoj talent predstavijo širši javnosti. Dvodnevno dogajanje na stojnicah bosta tudi letos pospremila pester glasbeni in kulturni program ter dobrodelna akcija.

 

V  letošnjem letu se bo Sejem rabljenih učbenikov priček v petek, 5. 9. 2014, in nadaljeval še v soboto, 6. 9. 2014. Dogodek bo letos potekal na novi lokaciji, na Trgu francoske revolucije.

 

Kontaktna oseba:

Jasna Kofol – odnosi z javnostmi

E-pošta: jasna.kofol@skis-zveza.si

Telefon: 051 217 631

Povezave

Zveza ŠKIS

Oglejte si tudi