Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Omisli.si vas poveže z lokalnimi ponudniki, ki jim zaupamo

Prihranimo vam čas in denar, ko iščete izvajalca katerekoli storitve.

Omisli.si je spletna platforma, ki pametno povezuje iskalce in ponudnike storitev. Iskalci na Omisli.si brezplačno oddajo povpraševanje in hitro pridobijo do 5 ponudb izvajalcev za storitev, ki jo potrebujejo. Če torej iščete ponudnika katerekoli storitve, hitro oddajte povpraševanje preko Omisli.si.


Kako deluje Omisli.si?

  1. Kaj iščete: Preko Omisli.si pošljete povpraševanje, ki ga posredujejo le primernim lokalnim ponudnikom, ki so na voljo.

  2. Prejmite ponudbe: Na podlagi vašega povpraševanja boste kmalu prejeli prve ponudbe od kvalificiranih profesionalcev.

  3. Vi izberete najboljšega: S pomočjo prispelih ponudb, ocen drugih uporabnikov in profilov izberite vam najboljšega ponudnika.


Omisli.si za iskalce - Lokalni ponudniki, ki jim zaupamo

Omisli.si je v poplavi različnih spletnih imenikov vse prej kot to. Preko Omisli.si je ponudnike iskalo že preko 14.000 iskalcev. Preko 1700 lokalnih ponudnikov, ki jim zaupamo je sklenilo že preko 560.000 EUR poslov. To je pravzaprav eno izmed ključnih dejstev, po katerih se Omisli.si razlikuje od ostalih podobnih spletnih portalov.


Omisli.si rešuje težavo časovno potratnega iskanja in preverjanja ponudnikov, preden se odločimo, da bo eden od le-teh za nas opravil storitev. Preko Omisli.si lahko namreč v manj kot minuti pošljemo brezplačno informativno povpraševanje več ponudnikom hkrati, ki nam nato vrnejo ponudbe in s katerimi se kasneje dogovarjamo o načinu opravljanja storitve in o ceni. Tako je izbor ponudnika kar najhitrejši, enostaven in izjemno pregleden.


Opravljeno storitev lahko nato ocenimo in dobre izvajalce nagradimo s pozitivno oceno in jim tako povečamo možnosti, da jih najamejo tudi drugi.


Omisli.si za ponudnike - Preverjene stranke za mala podjetja. Prvi posel brezplačno.

Ponudnikom po drugi strani Omisli.si zagotavlja redno obveščanje o novih povpraševanjih po njihovi storitvi. Pri tem omenimo to, da jim registracija na portalu omogoča potegovanje za sklenitev posla preko hitre komunikacije z iskalci, ki so potencialne stranke. In po uspešno opravljeni storitvi so nagrajeni s priporočili, ki jim odprejo vrata do novih strank. Omisli.si torej  ponudnikom redno dostavlja preverjene stranke za mala podjetja, glede na lokacijo, vrsto storitve in druge preference, ki jih ponudniki določijo sami. Izkušena ekipa Omisli.si tudi loči resne stranke od iskalcev, ki le primerjajo cene in tako ponudnikom prihrani ogromno časa. Ponudniki se lahko brezplačno vpišete tukaj (do prvega sklenjenega posla je brezplačno).


Oglejte si tudi