Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

V Ljubljani raste potreba po erotiki

V erotičnem butiku Venera shop, ki se nahaja v Kristalni palači Nakupovalne galerije v 1. nadstropju, vam na skoraj 100m2 nudimo pestro izbiro raznovrstnih artiklov, ki so povezani z erotiko in si lahko na tak ali drugačen način potešite svojo erotično domišljijo in fantazijo.
Predstavljamo vam čudovito in kvalitetno erotično perilo zanjo in zanj, raznovrstne nogavice, (take z odprtino v mednožju, samostoječe, za na pas,...) in razne kostume zanjo (policistka, tajnica, medicinska sestra, stevardesa, sobarica,...). Za nekoliko zahtevnejše in drzne nudimo pestro izbiro SM artiklov (razni biči, lisice, vezi, intimni nakit, usnjene ovratnice...). Ne smemo pa pozabiti raznih gugalnic, ki se pritrdijo v strop vaše spalnice ali pa striptiz droga, da lahko striptiz opazujete kar z domačega kavča.

 

Za popestritev erotičnih igric nudimo pestro izbiro raznovrstnih vibratorjev za dame iz visoko kvalitetnega medicinskega silikona, vodotesne, z več stopenjskimi vibracijami in polnijo se na polnilec (kot GSM aparat). Razlikujejo se po velikosti, obliki, barvi, za vsakogar pa se najde kaj prijetnega in po njegovih normativih. Najpopularnejši in največji hit tega poletja je stimulator WE – VIBE 4, pri katerem uživata oba in lahko nadomesti marsikateri drug artikel. Izdelan je iz zelo prijetnega medicinskega silikona, na daljinsko upravljanje, ima zelo močne vibracije, ki stimulirajo klitoris in G-točko. Je vodotesen in se polni v polnilni enoti. Zelo priporočamo! Drage dame, za vas imamo kvalitetne japonske kroglice, ki zelo pomagajo pri inkontinenci in za boljši občutek. Z njimi lahko trenirate vaginalno mišico – keglove vaje ali pa jih uporabljate le za boljšo stimulacijo pri gibanju. Bolj ko se gibate, bolj stimulirajo.

 

Za moške nudimo erekcijske črpalke na zračni ali vodni tlak. Črpalka na vodni tlak je močnejša in z redno uporabo ima večji učinek za doseženje podaljšanje penisa. Za sproščanje energije imamo na zalogi pestro izbiro masturbatorjev v različnih oblikah, velikostih in materialih. Za močnejšo in izrazitejšo erekcijo med odnosom vam nudimo erekcijske obročke z vibratorjem, ki stimulirajo tudi žensko, v različnih oblikah in velikostih. Da bodo užitki še večji in prijetnejši so tukaj tudi lubrikanti – vlažilna sredstva, ki so zelo priporočljiva pri uporabi z artikli ali za sam odnos in predigro. Izdelani so na bazi vode, na naravni osnovi ali silikonski, lahko tudi z okusi. Za romantične večere ne sme manjkati niti kvalitetno masažno olje z različnimi vonjavami, okusi, učinki in dišeče svečke.

 

Da bodo zabave še bolj zabavne in sproščujoče si lahko pri nas izberete obilo zabavnih artiklov za razna praznovanja (dekliščine, fantovščine, razne obletnice, rojstni dnevi...).

 

V našem butiku vam ponujamo še veliko, veliko več, zato vas vabimo, da se oglasite v Kristalni palači – Nakupovalna galerija v 1. nadstropju, kjer vam bomo prijazne svetovalke pomagale pri določeni izbiri artiklov in tudi strokovno svetovale.

Povezave

Venera shop

Oglejte si tudi