Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Kako pomembna je promocija društva?

Udeleženci delavnice so se naučili kako pisati optimizirana besedila za splet in jih objaviti preko portala MojaObčina.si. Kako učinkovito izvesti promocijo društva je bila osrednja tema izobraževanja.
Vsi, ki ste bili kdajkoli aktivni v svoji skupnosti veste kako je pomembna promocija društva, v katerem ste aktivni. Velik del komunikacije se je danes prenesel na splet, zato so veščine komunikacije nujni za uspešno delovanje društev.


Promocija društva je bistvena

 

Da bi bili občani čim boljše obveščeni o dogajanju v občini, smo v sredo,18. septembra, izvedli izobraževalno delavnico, na kateri so se udeleženci naučili, kako napisati privlačna, optimizirana besedila in kako jih lahko sami posredujejo na portal.

 

Na spletnem medijskem portalu se poleg društev, javnih ustanov in posameznikov, lahko predstavljajo tudi podjetniki in obrtniki.

 

Portal MojaObčina.si


Oktobra 2012 je bil v Ljubljani odprt nov odprla nov medijski kanal, ki poleg doseže splet, mobilne telefone, družabna omrežja in še kaj.

 

Nov medijski kanal doseže spletne bralce na naslovu MojaObčina.si, mobilne uporabnike na naslovu m.mojaobcina.si  in  Facebook  uporabnike. Spletni portal tako preko prispevkov o dogajanju v lokalni skupnosti že skoraj leto dni povezuje društva, ustanove ter posameznike.

 

Vsem, ki pišejo in posredujejo informacije, omogoča hitro in sprotno obveščanje najširše skupnosti o prireditvah, ustvarjalnih posameznikih, društvih, akcijah, razstavah.

 

Vas, drage bralce, pa pozivamo, da nas spremljate še naprej in ostajate na tekočem z lokalnimi novicami. In če si kdo želi soustvarjati medij, ga bomo seveda zelo veseli. 

Oglejte si tudi