Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Zmagovalca natečaja Najina zgodba Monika & Borut bosta kmalu na Sanjski ona-on.com poroki dahnila "da"!

Monika & Borut sta se našla na ona-on.com, kmalu pa bosta na Sanjski ona-on.com poroki dahnila usodni "da"!
Zasebni stiki na ona-on.com so do pravega partnerja pomagali že več kot 30.000 samskim! Tudi zgodba Monike in Boruta se je pričela na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com.

Zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com Monika in Borut bosta kmalu vstopila v novo poglavje svoje ljubezenske zgodbe – na Sanjski ona-on.com poroki bosta dahnila usodni "da"!

 

Zasebni stiki ona-on.com: Monika & Borut sta se spoznala na ona-on.com

Zasebni stiki na ona-on.com so bili usodni za Moniko in Boruta. Monika se je na ona-on.com registrirala po prigovarjanju sestre, Borut pa je videl oglas in se registriral. Še dobro!

 

Borut je na ona-on.com po "nekaj dneh zagledal profil nasmejane simpatične punce. Spontano sem ji napisal sporočilo in kaj kmalu mi je odgovorila." Nato sta si vsak dan dopisovala po več ur. "Z vsakim sporočilom sem bila bolj zaljubljena vanj,« pravi Monika.

Kje sta se dobila na prvem zmenku? In kdo je bil pri pogajanjih, kam se preseliti, bolj uspešen? Preberite nadaljevanje zgodbe.

Sanjska ona-on.com poroka 2017: Priprave v polnem teku!

Priprave na Sanjsko ona-on.com poroko 2017 so v polnem teku! Poročna vabila Vireo so že na domačih mizah svatov, poročna prstana iz Zlatarnice že čakata na nova lastnika.

Monika je svojo sanjsko poročno obleko izbrala v Sanjski obleki, da bo na poročni dan res sijala, pa bo poskrbela vizažistka Maja Ašič. A tudi Borut ne bo zaostajal za svojo nevesto – navdušil jo bo s personalizirano obleko po meri iz Morro Sartoriale.

 

Usodni "da" bosta dahnila na čudoviti lokaciji Kozolca pri Lisjaku, tja pa bosta nevesta in ženin prišla v pravem slogu - pripeljala se bosta vsak s svojim prestižnim avtomobilom iz Furlan Techa.

Da bo poročni dan potekal tako kot mora, bo poskrbela poročna načrtovalka Petra Starbek iz Storija Inženiring. Da bo cvetje ter dekoracija iz Cvetličarne Lilija vedno na pravem mestu, bodo pripomogli organizatorji z e-poroke.

Poročni dan se bo pričel z žlahtno kapljico penine iz Hiše penin Frangež, poročno zabavo pa bosta mladoporočenca otvorila s posebno plesno koreografijo, ki se jo učita v plesni šoli La Bolita.

 

Monikin in Borutov poročni dan bo ovekovečil fotograf Jean Kanoyev, da bodo na poroki uživali tudi najmlajši svatje, pa bodo poskrbeli pri Varuški po meri.

Poročni dan bomo sladko zaključili – posladkali se bomo s poročno torto iz Sladkih umetnin. Hmm, kakšen okus bo imela torta pa razkrijemo po poroki. :)

Bi se sanjsko poročila tudi vidva?

Sta se spoznala na ona-on.com? Zaupajta nam svojo zgodbo o spoznavanju in se potegujta za lepe nagrade. Zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com bomo naslednje leto poročili na že četrti Sanjski ona-on.com poroki.

Nista navdušena nad poroko? Oddajta zgodbo in se potegujta za vikend paket v termah!

 

Oglejte si tudi