Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Konec marca bo tattoo konvencija

V Ljubljani bo v zadnjih dneh meseca potekala 3. mednarodna tattoo konvencija. Potekala bo od petka, 29. marca, pa do nedelje, 31. marca, od 14. ured dalje v dvorani Triglav (za bežigrajskim stadionom).

 

Že tretja mednarodna tattoo konvencija pri nas dokazuje, da je tudi Slovenija naklonjena tej veji umetnosti - Več kot 40 tetoverjev iz Slovenije in tujine – koncerti, zanimive stojnice in še več!

 

Tudi letos bo v Ljubljani potekala mednarodna tattoo konvencija, ki tokrat predstavlja mojstre tetovaž iz Slovenije in tujine. Uspešni sta bili že prvi dve konvenciji, saj so bili praktično vsi tetoverji zasedeni po ves dan, ob spremljevalnem programu pa so se zabavali tudi tisti, ki so prišli na prireditev zgolj iz radovednosti. Letos bodo gostujoči umetniki iz šestih držav.

 

Kot je že v navadi, bo tattoo konvencija ob koncu tridnevnega druženja postregla z nagradami za najboljše izdelke, ki zagotovo sodijo v kategorijo umetniških presežkov. Potem ko je lani po izboru občinstva slovila primorska umetnica Tamara iz Ink DeLuxe in so nagrade prejeli tudi slovenski mojstri Dejan Marič, Igor Muršič in Mato Kapler, se tudi letos obeta zanimiv boj med tetoverji. Umetniki se bodo 'pomerili' v naslednjih kategorijah: najboljši tattoo po dnevih (petek/sobota/nedelja), najboljši barvni tattoo, najboljši tribe tattoo, najboljši črnobeli tattoo, najboljši tatto v celoti. Posebna nagrada bo podeljena najboljšemu po izboru publike (glasovalni listki ob vstopu na prizorišče).

Oglejte si tudi