Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

Kam čez vikend v Ljubljani?

Začetek z elektronsko glasbo


Če ste eni tistih, ki se jim konec tedna začne že v petek zvečer se lahko danes zabavate ob zvokih dobre elektronske glasbe in to kar na dveh lokacijah, v Kinu Šiška bodo nastopili Sofa Surfers in Jelly Belly, Klubu K4 pa bo nastopil londonski Lil Silva. V primeru, da ste za bolj umirjen večer pa si lahko v Etno klubu Zlati Zob privoščite all inclusive koncert z Neisho v akustični preobleki. Športni navdušence pa lahko vzpodbujate košarkaše Olimpije proti Panathinaikosu.

 

Začetek počitnic


Naslednji teden se pričnejo jesenske počitnice, ki pa se za vse šolarje prične že z jutrišnjim dnevom, ki ga v Ljubljani lahko preživijo kreativno na bralno ustvarjalnih delavnicah Varietejček ali na Arheozabavi. Otroci, ki so prijavljeni na tek na Ljubljanskem maratonu pa bodo počitnice pričeli športno. Glasbeno bi, po norem petku, v sobto priporočali kaj bolj umirjenega, kot je jazz večer na Ljubljanskem gradu s Triom Iori ali pa si v Cankarjevem domu ogledate opero Ogoljufani sodnik.

Športna nedelja


Tudi, če niste med tekaškimi zagreteži in se maratona ne boste udeležili, pa lahko maraton seveda obiščete kot gledalec. Po ogledu maratone pa nedeljo nadaljujte športno in pojdite vzpodbujat rokometašice Krima na tekmi proti madžarskemu Gyoriu. Pred tem lahko še pobrskate po bolšjiem trgu. Navdušenci nad tršimi ritmi pa ne smete zamuditi velikega metalcore dogodka z Angleži Architects in While She Sleeps v Gali hali.

Oglejte si tudi