Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Kaj se dogaja čez vikend?

Hitri nasveti kako si popestriti konec tedna v Ljubljani.
Petek za vse okuse

 

V petek zvečer se lahko odpravite na nadvse različne glasbene oz. plesne dogodke. V kavarni Sputnik bo vse, ki vas srbijo pete, pričakal Salsa festival! Na Ljubljanskem gradu bo v okviru koncertnega cikla Boben in lajna nastopila Nina Strnad. Rokerji lahko zaidete v stalo zatočišče Orto bara, kjer vas bodo zabavali slovenski pop-pankerji Backstage, Multiball in Trash Candy.

 

Umirjena sobota

 

V teh sivih in zaspanih dneh bo umirjena sobota zelo primerna. Tekon dneva se lahko odpravite v ZRC Sazu, kjer boste na 12. ustvarjalnem festivalu ARTish lahko obiskali prodajno razstavo avtorskih del. Izkupiček bo šel v dobrodelne namene. Tudi ta konec tedna v Narodnem muzeju poteka Arheozabava za naše najmlajše.

 

Zvečer pa naj izpostavimo sedaj že uveljavljen festival avtorske in etno glasbe Godibodi. V Cvetličarni pa se bodo zbrali odlični orgličarji na 2. Blues harp festu.

 

Navijaška nedelja

 

V nedeljo zvečer pa kar pogumno v Halo Tivoli vzpodbujat naše Zmaje prot Innsbrucku. V Centru urbane kulture pa bo nastopil Mark Lanegan s svojo skupino.

Oglejte si tudi