Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Cikel delavnic samopodobe

Naslednji teden bo v študentski hiši SRCe cikel delavnic o samopodobi

Študentska hiša SRCe v februarju organizira cikel delavnic samopodobe. Samopodoba je namreč pomemben del naše osebnosti, ki vpliva na to, kako se v določenem trenutku počutimo, kako razmišljamo in kako se vedemo. Cikel delavnic je namenjen vsem, ki bi želeli izvedeti kaj več o svoji samopodobi ter graditi boljšo samopodobo, spodbujati samozavest in samospoštovanje.

 

Delavnice bodo potekale vsak torek od 17.30 do 19.30, začele pa se bodo s torkom 12. februarja 2013.

 

O delavnicah

 

Vsaka delavnica je namenjena posebni temi, kjer člani aktivno sodelujejo v raziskovanju in izboljševanju lastne samopodobe, tako individualno kot tudi skupinsko. Delavnice bodo zajemala predstavitev teorije, ki bo podprta s praktičnimi vajami.

Osnovni cilji delavnic so raziskovanje samega sebe, razumevanje samega sebe ter večje sprejemanje samega sebe.

 

Več informacij in obvezne prijave do 10. 2. 2013 na: srce@svetovalnica.com. Cena cikla delavnic: študentje 30€, drugi 90€.

 

Študentska hiša SRCe

 

Študentska hiša SRCe (Student Resource Centre), projekt Zavoda Študentska svetovalnica, ki deluje pod okriljem ŠOU v Ljubljani, v januarju je praznovala svoj drugi rojstni dan. SRCe najdete na Židovski stezi 6 v središču Ljubljane, mladim pa zagotavlja svetovanja, informiranja, delavnice, terapije in – brezplačno - začasno namestitev za socialno najbolj ogrožene.

Oglejte si tudi