Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Canonova prednovoletna zabava

Canon gostil prednovoletno zabavo za ljubitelje fotografije
Podjetje Canon Adria je v Centru urbane kulture Kino Šiška gostilo preko tisoč ljubiteljev fotografije, ki so si s prijavo na Facebook strani Canon Slovenija zagotovili brezplačen vstop na dogodek You can party by Canon.

 

Na programu sta bili delavnici, na kateri sta fotografa Aleš Bravničar in Samo Vidic prisotnim podala svoje znanje iz modne in športne fotografije. Bravničar je v zgodbi »4 letni časi« skupaj z manekenkama Karin Škufco in Sandro Marinovič, vizažistko ter stilistko prikazal nastajanje modnega editoriala od priprav do končnega izdelka.

 

Navdušenci nad modno fotografijo so se lahko preizkusili v vlogi modnega fotografa ob Bravničarjevem mentorstvu. Canonovo novoletno darilo vsem udeleženkam je bilo fotografiranje z Matjažem Kumljem, aktualnim mistrom Slovenije za mistra universe, fotografijo pa so dame prejele takoj.

 

Nadstropje višje je Samo Vidic v objektiv lovil MTB Freeriderja Mislava Mironovića in znanje v praksi prenašal na obiskovalce. Sledili sta predavanji Sama Vidica na temo športne in Mira Majcna na temo koncertne fotografije pred polno dvorano

 

Direktor podjetja Canon Adria Jure Culiberg in ob tej priložnosti dejal: »Z nocojšnjim dogodkom smo želeli v predprazničnem vzdušju in s pestrimi fotografskimi vsebinami zaključiti za Canon nadvse uspešno leto. Za nami so številni pomembni dosežki, ki smo jih zaznamovali s tehnološkimi in proizvodnimi mejniki. Canon je letos praznoval 25 let sistema EOS, izdelal je več kot 80 milijonov objektivov EF.«

 

Dogodek so zaključili glasbeni gostje Elvis Jackson. Še pred nastopom so skupaj z Majcnom na oder poklicali tri srečneže, ki jim je žreb namenil vlogo profesionalnega fotografa. Skupino so lahko med koncertom fotografirali na odru in v prostoru, namenjenem sedmi sili. 


 

Oglejte si tudi