Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Aplikacija IDS iAccount ponuja prelomno zmogljivost upravljanja z gorivom za evropske prevoznike

Evropski prevozniki in cestno-transportna podjetja lahko od sedaj po zaslugi napredne tehnologije družbe IDS spremljajo in upravljajo porabo goriva svoje celotne mreže prevoznikov v realnem času. To predstavlja prednost za logistična podjetja, ki si želijo bolj učinkovito porabo goriva in večjo varnost pri svojem upravljanju virov, hkrati pa lahko tudi koristi evropskim proizvajalcem in trgovcem, da zmanjšajo stroške prevoza in pomagajo okolju do zmanjšanja emisij v zraku.

Poraba goriva je resen strošek za tovorna in prevozniška podjetja po poteh v Evropi, saj predstavlja do ene tretjine letnih stroškov poslovanja. Nestanovitnost cen nafte v zadnjem desetletju je le povečala željo avtoprevoznikov, da imajo najboljšo možno tehnologijo za spremljanje učinkovitosti porabe goriva svoje flote vozil.

IDS zdaj svojim strankam z iAccount tehnologijo zagotavlja najbolj napredno rešitev v trgovini z gorivom. S preprostega spletnega namizja lahko ekipe na sedežu družbe dostopa do podatkov v realnem času, preverja informacije o trenutnem gibanjutovornjakov in porabo goriva po vsem kontinentu. Deluje tako, da takoj pošlje vse ukrepe po celotnem omrežju, s čimer omogoči, da ima vodstvo ne le nadzor nad uporabo kartice, ampak je lahko popolnoma brez skrbi: omogočeno je precizno upravljanje in vrhunska varnost, vse v enem paketu.

Kot eden izmed vodilnih ponudnikov goriva v Evropi, je IDS že zdaj ponujal svojim strankam elektronske plačilne karticami za voznike – unovčljive za dizelsko gorivo na 600 bencinskih servisih po glavnih prometnih poteh na celini. Zdaj, z iAccount, pa bodo lahko stranke IDS poleg daljinskega nadzora nad aktivacijo elektronskih kartic in nadzora nad tem, kako jih vozniki uporabljajo (blokiranje in odblokiranje kartice s strani sedeža družbe, nadzor nad količino kartic, prilagajanja mejnih vrednosti na kartici, in še veliko več), lahko tudi spremljale in upravljale svojo porabo v skoraj realnem času. Dejavnosti na iAccountu se pošljejo takoj po celotnem omrežju. Z edinstveno ravnijo varnosti aplikacija zagotavlja vodstvu popolno zagotovilo, da lahko v sedežu družbe »odprejo« ali »zaprejo« dovoljenje za polnjenje goriva na posameznih bencinskih servisih, sprotno spremljanje transakcij, načrtovanje optimalnih poti glede na porabo goriva, finančne informacije, zgodovino cen, kreditne podrobnosti in še veliko več.

Na kratko, z aplikacijo iAccount lahko prevozna podjetja sedaj prvič dobijo sliko učinkovitosti porabe goriva in stroškov svoje celotne flote vozil v vsakem trenutku.

Odziv strank je bil odlična. "Ko smo začeli prvo verzijo ponujati iAccount, smo trdno delali, da bi spodbujali naše stranke, da jo uporabljajo - v resnici pa so njegove koristi tako jasne, da se je uporaba povečala za štirikrat v prvem letu," pojasnjuje Christy Immens, strokovnjak za IT poslovanje na IDS. "Veseli smo, da so stranke nemudoma dobro sprejele novo različico iAccounta. Rekli so nam, da je "skoraj popolna" za njihovo poslovanje, zato menimo, da resnično ponujamo storitev, ki jo evropski prevozniki potrebujejo.

"Za nas v IDS, ima prenovljena aplikacija iAccount velik strateški pomen in je ključni del ohranja položaja vodilnega ponudnika evropske kartice za gorivo," je dodal Martijn Hazebroek, IDS-ov direktor za startegijo in trge. "Ta tehnologija je velika zmaga za naše stranke, saj jim končno omogoča natančno upravljanje lastnih sredstev, kot tudi varnost, po kateri hrepenijo. iAccount je najbolj celovita in tehnološko napredna rešitev te vrste na trgu, na voljo je v 16 različnih jezikih, zato verjamemo, da se bo povečala njena vrednost za naše stranke, ki prevažajo osnovne dobrine po vsej celini.

Oglejte si tudi