Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Kako se pripraviti na pravega partnerja?

S spoznavnim portalom ona-on.com in Učenjem za življenje - prvi šoli za lepo življenje, tudi v dvoje!
Iskanje pravega partnerja se prične v nas. Da pritegnete pravega, morate najprej poznati sebe. Svoje želje in cilje. Šele ko boste vedeli, kdo ste, kaj želite od svojega odnosa s partnerjem in ko boste zadovoljni v svoji koži, boste pritegnili pravega.

Morda menite, da sebe poznate že dovolj, a v večini primerov ni tako. Včasih se je potrebno poglobiti vase, v svoje želje in ugotoviti, kdo ste. Le tako boste lahko srečni – sami s seboj in v odnosih z drugimi.

Spoznajte sebe in pritegnite pravega v šoli Učenje za življenje

Največji slovenski spoznavni portal ona-on.com je v ta namen združil moči z edinstveno šolo za življenje Učenje za življenje, ki bo obiskovalcem postregla s povsem življenjskimi vsebinami – tudi, kako se pripraviti na pravega partnerja in dober partnerski odnos.

 

»Za sodelovanje smo se odločili, ker želimo ljudem pomagati do pravega partnerja – ne le na ona-on.com, kjer se danes parčka že več kot 166.000 samskih, ampak tudi s pomočjo izobraževalnih vsebin, ki jih bodo pripravile na pravega partnerja in na odnos,« pravi vodja portala ona-on.com Luka Kogovšek.

Odličen projekt z 24 življenjskimi vsebinami – tudi ljubezenskimi

Učenje za življenje ponuja 24 izobraževalnih vsebin z 24 najboljšimi strokovnjaki s štirih najpomembnejših življenjskih področij: Spoznati sebe, Sprejemam druge, Oblikujem počutje in Ustvarjam vrednost.

 

V oktobru in novembru se bo tako zvrstilo 24 predavanj med katerimi udeleženci izberejo svojih osem. Prav to je največja prednost šole -  da lahko sami izberejo 8 predavanj, ki jih želijo obiskati.

»In ker na ona-on.com stremimo k temu, da naši uporabniki čim prej najdejo pravega življenjskega sopotnika, smo se zanje še posebej potrudili,« dodaja Kogovšek. Če ste uporabnik ona-on.com ali pa boste to postali zdaj, lahko izkoristite posebno ona-on.com ugodnost. Preverite tukaj.

Učenje za življenje vas bo pripravilo na pravega partnerja in dober partnerski odnos, saj boste tekom predavanj spoznali sebe in svoje cilje, pravega partnerja pa lahko najdete na ona-on.com, kjer nas je že več kot 166.000!

Oglejte si tudi