Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

KO SNEG NI VEČ PROBLEM

Električne lopate za sneg

so odlične za manjše in ravne površine, saj so kljub svoji majhnosti izredno zmogljive. 1500W moči bo z lahkoto odstranilo sneg s poti okoli hiše, balkonov in stopnišč. Električna lopata za sneg TEXAS ST1500 vas bo razveselila s podpornimi kolesci za ergonomski delovni položaj in tristopenjskim nastavljivim usmerjevalnikom izmetavanja snega.

Enostopenjske snežne freze lahko izbirate med električnimi kot je npr. TEXAS SNOW BUSTER 390 in bencinskimi snežnimi frezami kot je TORO CCR POWERLITE ES. Primerne so za uporabnike, ki potrebujejo kompaktno a vseeno zmogljivo snežno frezo. Namenjene so čiščenju snega s trdih in ravnih površin kot so dovozi  in urejene poti. Zaradi svoje kompaktne oblike so enostavne za uporabo in v garaži ne zavzamejo veliko prostora. Učinkovit gumijast polž zagotavlja optimalno čiščenje in ne poškoduje površine ter potiska snežno frezo naprej. Snežna freza  TORO CCR POWERLITE ES pa vas razvaja še z električnim zaganjalnikom, ki bo zagotovil enostaven zagon motorja v vseh vremenskih razmerah.

Dvostopenjske snežne freze so primerne za dolge in široke dovoze, dvorišča in poti z debelejšo snežno odejo. Dvostopenjski sistem izmeta omogoča učinkovito odstranjevanje snega, saj ga snežna freza TORO POWER MAX 1128 OHXE ali pa snežna freza TEXAS SNOW KING 7613TGE odstrani tudi do 1000 kg na minuto oz. 1520 m2 na uro. Snežni frezi sta opremljeni še s sistemom za enoročno upravljanje,  ter sistemom za hitro obračanje koles, ki občutno olajšata delo s snežno frezo. Razvajali pa vas bosta tudi z ogrevanimi ročkami, lučmi in ročico za enostavno usmerjanje izmetnega kanala.  Pri določenih modelih snežnih frez TORO je vgrajen še Anti-Clogging sistem, ki poskrbi, da se izmetni kanal med obratovanjem ne maši.

Tukaj smo vam predstavili le nekaj najpomembnejših lastnosti, ki jih je pametno upoštevati pri nakupu snežne freze. V Vrtnem centru Eurogarden vas čaka bogata izbira različnih modelov snežnih frez priznanih blagovnih znamk kot so TORO, TEXAS, HUSQVARNA in McCULLOCH. Naši prodajni svetovalci vam bodo pomagali pri izbiri najprimernejšega modela snežne freze za vaše potrebe.

Oglejte si tudi