Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

ZAGORJE 1 tudi po letu in pol ostaja nepremagano na domačem igrišču

V torek 9.12.2014 se je v zagorskem Planetu 300 odvila tekma 7. kola 2. slovenske bowling lige. V goste je prišla ekipa XTREME 2.

Domači so prvi krog dobili z rezultatom 6 proti dva, vendar pa so gostje že v drugem kolu vrnili udarec z enakim rezultatom. Nato se je v tretjem krogu situacija zopet obrnila in domači so zmagali prav tako z šest proti dva, Ta dan odlični Miha Štrus pa je z rezultatom 234 priboril še bonus točko in tako postavil končni rezultat tretjega kroga 7:2. Nato so se gostje zopet zbrali in v četrtem krogu poiskusili ponovno pripraviti preobrat, vendar so jim moči že nekoliko pošle, zato se je 4. krog končal z rezultatom 4:4. Nato pa so domačino pokazali kdo je gospodar v zagorskem bovlingu in do konca tekme niso izgubili niti ene same točke. Tako so na koncu zmagali s skupnim rezultatom 11:3. Izpostaviti pa velja tudi odličnega Miho Štrusa, ki je za kegelj presegel magično mejo 1200 in si tako ta dan priigral največje povprečje. Sledili so mu še Franci Poglajen (185.00), Zdravko Kovačič (179,00) in Tomaž Drnovšek (178,67)

Gostje so po končanem tekmovalnem delu srečanja med sproščenim kramljanjem izpostavili odličen timski duh in odlične posameznike v zagorski ekipi.

Oglejte si tudi