Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Tenisači in badmintonarji na turnirju

V soboto, 21. februarja je v dvorani na Polšniku potekal turnir v badmintonu in namiznem tenisu. Prijetno tekmovalno vzdušje, ki je bogatilo sobotno popoldne je v badmintonu potekalo dveh skupinah: mladinci in dvojice, v namiznem tenisu pa prav tako v dveh skupinah.
Badminton je letos igralo 6 mladincev, ki so pokazali odlično igro in borbenost. Čestitke vsem za pogum, da so se udeležili turnirja in tako starejšim dokazali, da je važno sodelovati in ne zmagati. Igra dvojic  je prinesla veliko navdušenja ob res izjemnih točkah, ki so popotnica za odlične badmintonarje v prihodnosti. V igrah namiznega tenisa  so se pomerili igralci različnih generacij in tako vsi pridobivali zanimive izkušnje. Tekme so bile goreče in ni manjkalo natančnosti.

Športno društvo organizira ta turnir, kot nekakšen zaključek zimske rekreacije, ki poteka v dvorani skozi zimski čas. Upam, da se bodo naslednje leto opogumili in našli čas tudi starejši tekmovalci in dali boljši zgled mlajšim generacijam,  ob tem pa naredili tudi kaj dobrega zase. Datum turnirja bo znan v decembru, zato si le rezervirajte vikend in se udeležite tega prijetnega tekmovanja.

Za organizacijo turnirja hvala Alešu Vozlju (predsedniku ŠD POlšnik), hvala tudi vsem tekmovalcem in navijačem, ki ste s svojo udeležbo podprli dejavnost društva. Preživeli smo res prijetno sobotno popoldne in se en od drugega gotovo naučili kaj novega. Naslednje leto pa nasnidenje še v večjem številu.

Oglejte si tudi