Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
5°C
JUTRI
9°C
5°C
Oceni objavo

Pustni vikend v znamenju bowlinga

Pretekli vikend je bil kljub pustemu vzdušju za naše člane zelo športno obarvan. V soboto so se naši člani pomerili v slovenski ligi. Prva ekipa je kljub težavam z igralci ubrala pravilno taktiko in v ekipo vpoklicala še mladinca Tita Krafogla, ki se je v svojem krstnem nastopu v 2.slovenski bowling ligi odrezal naravnost fenomenalno. Ter osvojil posamično enajsto mesto, ter svoji ekipi priigral pomembne točke. Od njega je bil z veliko mero izkušenj boljši le Iztok Štrus, ki pa je osvojil 10. mesto. Na žalost pa sta imela precejšnje težave v igri ostala dva igralca Miha Štrus ter Tomaž Drnovšek, ki je igral poškodovan. Ekipa je tako po koncu tekmovalnega dneva zasedla 6. mesto ter v skupnem razporedu ohranila 3. mesto. 
Ekipa Zagorje 2 se je v soboto podala na slovensko obalo, ki pa tokrat ni bila preveč srečna za naše igralce, saj bi lahko z le 20 dodatnimi podrtimi keglji zasedli 4. mesto, tako pa so po nesrečnem naklučju zasedli zadnje sedmo mesto. Na žalost so tudi našo drugo ekipo pestile poškodbe, saj sta kar dva igralca igrala z hudimi bolečinami v križu.
Za prijeten zaključek dneva pa je poskrbela ekipa Zagorje 2, ki je letos prvič igrala v domačem centru v Zagorju. Ekipa je kljub malce slabšemu začetku zaigrala suvereno in usklajeno. Ter v celem dnevu izgubila le en dvoboj, kar pa ni ogrozilo njihove skupne zmage. Podatek, ki navdušuje pa je ta, da so se vsi štirje igralci uvrstili med prvih deset v posamičnem razporedu, ter da je ekipa iz Zagorja ostale ekipe premagala za kar 160 kegljev in edina presegla mejo 4000 točk.
Športni soboti je nato sledila še športna nedelja. Saj so se naše članice v ženski ligi pomerile z ostalimi igralkami iz vse Slovenije. Tekma se je odvijala v postonjskem centru Epic. Našim članicam sta se na žalost izmaknili obe prvi mesti. Tako sta v posamični razvrstitvi drugo in tretje mesto zasedli Urša Dobravec in Maša Vehovec, ekipni uspeh pa sta z uvrstitvijo med prvih 10 dopolnili še Tjaša Vehovec(7) in Lidija Zaletel (9). V razvrstitvi ekip je bila situacija precej podobna, saj sta tudi tu drugo in tretje mesto zasedli ekipi Zagorje 3 in Zagorje 2, prvo mesto pa je tokrat odšlo v ljubljanski Feniks.
Vsem tekmovalcem, ki so v tem vikendu zastopali naše barve se zahvaljujemo in jim za njihove dosežke iskreno čestitamo.

Oglejte si tudi