Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

32 let modro-bele tradicije in ponosa

Z novo tekmovalno sezono Klub malega nogometa FC Litija uvaja članske izkaznice, ki bodo poleg brezplačnih ogledov domačih in mednarodnih tekem, ponujale še mnogo več. Članstvo v klubu bo zagotavljalo mnoge ugodnosti, tako v obliki praktičnih nagrad na tekmah ali tekmovanjih kot tudi popustov pri nakupu izdelkov ali storitev v določenih podjetjih in trgovinah.

Leta 2012 je klub obeležil 30 let delovanja, v športni sezoni 2012/13 pa osvojil že 10. naslov državnega prvaka v članski konkurenci. Članska ekipa je že več let uspešna na mednarodnem parketu in trenutno zaseda 6. mesto v Evropi takoj za slovitimi ekipami kot sta denimo tudi ruski Dinamo in španska Barcelona. Tekma s slednjo v predlanskem elitnem delu UEFA Futsal Cupa v Laškem pa predstavlja vrhunec klubskega delovanja. Klub posveča veliko pozornosti tudi mladim selekcijam, ki prav tako dosegajo vrhunske rezultate v Sloveniji. Zaradi uspehov in kvalitetnega dela redno gostujejo na mnogih mednarodnih turnirjih v Evropi.

 

FC Litija vabi, da se pridružite »modro-beli tradiciji in ponosu«, saj vas ob prihodu čakajo ugodnosti, ki jih lahko izkoristite. Vsak nov član ob vpisu prejme majico FC Litija (v prodaji pa so tudi klubski šali), kasneje pa bo lahko koristil popuste pri nakupu klubskih športnih rekvizitov, imel prost vstop na vse domače tekme državnega prvenstva in tekme Play Offa (redna cena vstopnic za vse tekme bo 2 €), prost vstop na vse mednarodne tekme, ki jih FC Litija igra v Sloveniji (predvidena redna cena vstopnic je 8 €), sodeloval v nagradnih igrah na prvenstvenih tekmah ter koristil ugodnosti pri nakupih izdelkov ali storitev podjetij, ki bodo sodelovala s FC Litija (popusti, akcije…). Enako velja tudi za podaljšanje članstva v tekoči tekmovalni sezoni.

 

Posebne ugodnosti pri nakupu so za člane FC Litija že dogovorjene na naslednjih mestih:

  • FITNES KLEPEC, Športna dvorana Litija, ulica Mire Pregljeve 1, 1270 Litija, 10% popusta pri nakupu mesečne vstopnice.
  • FUNTRADE d.o.o., salon pohištva in kopalnic, PE Litija, Valvazorjev trg 25, 1270 Litija, 10% popusta pri nakupu pohištva in kopalniške opreme.
  • MAKLER-ANTON ŽIBERT s.p., Zgornji log 1, 1270 Litija, 30% popusta pri sklenitvi avtomobilskega zavarovanja.
  • PATRICK SPORT d.o.o., Trgovina Kelme, Celovška cesta 34, 1000 Ljubljana, 30% popusta na vso športno opremo.
  • URARSTVO BIG BEN d.o.o., Ulica Mire Pregljeve 4, 1270 Litija, 10% popusta na vse izdelke.
  • ZLATARSTVO LEA, Ulica Mire Pregljeve 4, 1270 Litija, 10% popusta na vse izdelke.

 

Sodelovanju s FC Litija se pridružujejo nova zelo atraktivna podjetja, zato bo ponudba ugodnosti vsak mesec pestrejša. Aktualni seznam ugodnosti in vse povezane podrobnosti bodo objavljeni na spletni strani www.fclitija.si.

 

Pridruženi član lahko postane vsak, ki to želi, ob včlanitvi izpolni vpisni list in plača članarino. Obvezna je slika. Letna članarina znaša 20 €, za mlade do 18. leta pa 15 €. Članarina se plačuje za tekočo tekmovalno sezono, letošnja velja do konca avgusta 2014. Vsi pridruženi člani boste lahko s člansko izkaznico koristili dogovorjene ugodnosti. Če bi kdo želel v klubu tudi pomagati, bodo tega še bolj veseli.

 

Včlanjevanje bo potekalo eno uro pred pričetkom vsake tekme državnega prvenstva v Športni dvorani v Litiji. Podrobnosti so objavljene na uradnem naslovu www.fclitija.si, veseli pa bodo tudi elektronskega sporočila na clan@fclitija.si.

Oglejte si tudi