Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

MC Litija išče nove sodelavce za delo na projektih

V MC Litija iščemo nove sodelavce prostovoljce za delo na posameznih projektih:

-          - Stojnica vse zastojn

-          - Unikatija

-          - Klubska scena

-          - Učna pomoč

V ekipo malce trčenih, ampak prijetnih sodelavcev MC Litija sprejemamo nove posebneže, ki bi delali na posameznih projektih. Če si firbčna afna, ki rada sprejema nove izzive, si odprte glave, predvsem pa aktiven posameznik, ki želi nekaj dobrega narediti zase in za družbo, je MC Litija pravo mesto zate. Oglasi se na Ponoviški 12, piši na programmc@mc-litija.si ali pokliči na 051 443 410 in Lea ti bo zagotovila dodatne informacije.

-----------------------

Stojnica vse zastojn je humanitarni prostovoljski projekt Mladinskega centra Litija. Prek tega projekta poteka predvsem izmenjava rabljenih oblek, obutve, igrač in hišnih tekstilij. Z zbranimi kosi želimo pomagati predvsem ljudem iz Litije in okolice, ki so se znašli v stiski, nemalokrat pa “vintidž” kose na Stojnici najdemo tudi mladinci (tudi tisti po srcu).

 

UNIKA-tija je projekt, skozi katerega se predstavlja ustvarjalce, ter njihova dela z različnih področij ustvarjanja. S projektom želimo podpreti predvsem lokalne mlade ustvarjalce, ki morebiti ne vedo, kako poskrbeti za prodajo svojih blagovnih znamk oz. unikatnih izdelkov.

 

V Mladinskem centru Litija pripravljamo večere poezije in glasbe z naslovom Klubska scena. Dogodki se vrstijo nekajkrat letno. Na njih nastopajo bolj ali manj uveljavljeni domači glasbeniki in literati. Splošni cilj dogodka je pripeljati občo kulturo v naše malo mesto ter spodbuditi mlade literate in glasbenike, da ob klubskem vzdušju predstavijo svoja dela.

 

Učna pomoč je projekt namenjen učencem osnovnih šol, ki imajo težave pri učenju ali pa bi želeli o snovi vedeti več. Učna pomoč poteka ob ponedeljkih in četrtkih v prostorih MC Litija od 16.00 do 17.30. Obisk učne pomoči je brezplačen. Udeleženci morajo imeti s seboj učne zvezke in knjige, ki jih uporabljajo v šoli pri posameznem predmetu.

Oglejte si tudi