Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

POZIV K EVIDENTIRANJU KANDIDATOV ZA NOVE ČLANE SVETA JAVNEGA ZAVODA ZA KULTURO, MLADINO IN ŠPORT LITIJA

Javni zavod za kulturo, mladino in šport Litija je osrednja institucija v občini Litija za področja kulture, mladine, športa in varovanje dediščine. Deluje že štiri leta. Z aprilom 2017 vodi tudi Turistično informacijsko pisarno na Valvazorjevem trgu 10 in opravlja nekatere druge naloge s področja turizma.

Zavod ima upravne organe: direktorja in svet zavoda. Svet zavoda sestavljajo

  • predstavniki občine Litija

  • predstavniki zainteresirane javnosti in

  • predstavnik zaposlenih.

Predstavniki zainteresirane javnosti so – po en predstavnik:

- izvajalcev kulturnih programov iz vrst kulturnih društev ali posameznikov s statusom samostojnega kulturnega delavca iz občine Litija,

- izvajalcev športnih programov iz vrst športnih društev ali posameznikov s statusom samostojnega športnika iz občine Litija,

- izvajalcev mladinskih programov iz vrst mladinskih društev iz občine Litija.

 

Svetu zavoda poteče mandat. Zato se na vas obračamo s pozivom k evidentiranju kandidatov za nove člane Sveta javnega Zavoda za kulturo, mladino in šport Litija – PREDSTAVNIKE ZAINTERESIRANE JAVNOSTI. Kandidate lahko predlagajo reprezentativne zveze društev, izjemoma tudi posamezna društva, če reprezentativne zveze društev v občini Litija ne delujejo. Na podlagi prejetih predlogov, posameznega člana Sveta zavoda imenuje Občinski svet.

 

Svoje predloge za kandidate, skupaj s kratko obrazložitvijo in podpisom predlaganega kandidata, da se strinja s kandidaturo, pošljite do vključno dne: 5.5.2017 priporočeno v zaprti ovojnici na naslov: Občina Litija, Jerebova 14, 1270 Litija; s pripisom - ne odpiraj, KMVI - predlog za člana sveta zavoda ZKMŠ Litija.



ZKMŠ Litija

Oglejte si tudi