Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

TRADICIONALNO PREDNOVOLETNO SREČANJE

Tradicionalno prednovoletno srečanje

bo v Gostilni Kovač v petek, 9. 12. 2016  ob 17. uri.

Srečanje bomo organizirali ob zaključku leta za vse člane, podporne člane in vaše najbližje. Vabimo tudi invalide, ki še niste včlanjeni v naše Društvo.
Prispevek za člane je 15 EUR, za njihove spremljevalce pa 18 EUR. V ceni je všteta hrana in pijača pri večerji in seveda tudi živa glasba  z narodno zabavnim ansamblom Bojsi.  Za hrano, pijačo in glasbo bo poskrbljeno, dobro voljo in sladke dobrote je zaželeno, da prinesete s seboj.
Rezervacija velja z vplačilom prispevka v Društveni pisarni.

MEDNARODNI DAN INVALIDOV

3. december je mednarodni dan invalidov. Njegov namen je, da bi v družbi spodbudili razumevanje invalidnosti, zavzemanje za dostojanstvo, pravice in blaginjo invalidov ter zavedanje o koristih vključevanja invalidov v politično, družbeno, gospodarsko in kulturno življenje. Letošnji mednarodni  dan invalidov bo posvečen pravicam invalidov.
V ta namen bomo 2. decembra (ob 10. uri)  v Novem domu invalidov (na Parmovi 7) pripravili družabno srečanje. Obiskal nas bo eden izmed športnikov paraolimpijcev, ki je sodeloval na letošnjih paraolimpijskih igrah v Rio de Janeiru.
Vljudno vabljeni!

Oglejte si tudi