Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

NVO s potencialom

Vabimo  nevladne organizacije (društva, zasebne zavode, ustanove) iz zasavske regije, da se nam pridružite pri reševanju izzivov in zadovoljevanju potreb v lokalnem okolju. Vabimo vse, ki želite nadgraditi svoje delo in sam razvoj organizacije. Ponujamo vam različna brezplačna izobraževanja!

Kdo so nevladne organizacije s potencialom? To so nevladne organizacije (NVO), ki želijo biti aktivne, se razvijati in prispevati k razvoju lokalnega okolja. Svoje dejavnosti izvajajo za lokalno okolje, za splošno družbeno korist. To so NVO, ki jim ni vseeno, kaj se okoli njih dogaja in želijo poiskati nove rešitve za prepoznane lokalne potrebe.


Na ZLHT- Regionalnem centru NVO bomo takšnim NVO s potencialom v zasavski regiji pomagali in jih podprli s ciljem konkretnih sprememb. 


Med prijavljenimi NVO bomo izbrali tiste, ki boste pokazali pripravljenost na sodelovanje in izpolnjevali predpisane pogoje. Izbranimi NVO s potencialom bomo ponudili  različna brezplačna izobraževanja, usposabljanja in mentorstvo (predvsem na področjih, kjer bodo NVO imele največ težav). Vse z namenom, da boste še boljši in še bolj uspešni pri doseganju svojih ciljev.


Ste se prepoznali in bi želeli skupaj z nami narediti korak naprej in kaj res spremeniti? Prijave v brezplačni program NVO s potencialom zbiramo do 15. junija 2016. Na program se prijavite preko elektronske pošte - obrazec najdete tukaj. Za več informacij  nas pokličite na telefonsko številko 059/927-619 ali pišite: info@consulta.si.

Povezave

www.consulta.si

Oglejte si tudi