Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Spodbujanje razvoja socialnega podjetništva - Socialno podjetništvo jutri

Posvet je namenjen predstavitvi aktualnih vsebin s področja socialnega podjetništva, spodbuditvi razvoja socialnega podjetništva v zasavski regiji ter predstavitvi socialnega podjetništva kot priložnost za razvoj idej in storitev organizacij. Poudarek bo na predstavitvi prihajajočih javnih razpisov za spodbujanje razvoja socialnega podjetništva.

Vabljeni na regijski posvet o spodbujanju razvoja socialnega podjetništva. Posvet bo potekal v sredo, 25.5.2016 ob 17.00 v predavalnici Zavoda za kulturo Delavski dom Trbovlje, Trg svobode 11a, Trbovlje. 

Vabimo vse nevladne organizacije, predstavnike lokalnih skupnosti, gospodarstva in vse posameznike, ki želite biti aktivni pri razvoju regije in lokalnih skupnosti ter iščete nove priložnosti za zadovoljevanje lokalnih potreb.                           

                                                                                                       

 

Program posveta:

 

17.00 – 17.15

Pozdrav in predstavitev RRA Zasavje in ZLHT Regionalni center NVO (Tadej Špitalar, v.d. direktor RRA Zasavje in Petra Cilenšek, ZLHT Regionalni center NVO)       

 

17.15 – 17.40

Predstavitev vladnega strateškega projekta na področju spodbujanja socialnega podjetništva, zadružništva in ekonomske demokracije (Tadej Slapnik, državni sekretar, kabinet predsednika vlade)

 

17.40 - 18.15

Predstavitev podpornih programov spodbujanja socialnega podjetništva in zadružništva (mag. Nena Dokuzov, vodja sektorja za socialno podjetništvo, MGRT)

 

18.15 – 18.45

Razprava (vprašanja udeležencev)

 

18.45 – 19.15

Predstavitev delovanja socialnega podjetništva v zasavski regiji ( Društvo Šula, socialno podjetje in Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Trbovlje, socialno podjetje )

 

19.15 – 19.30

Zaključek

 

Regijski posvet organizirata Regionalna razvojna agencija Zasavje in ZLHT-Regionalni center NVO v sodelovanju z Vlado Republike Slovenije in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo.


Vljudno vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite do torka, 24. 5. 2016 na telefon 059 927 619 ali po elektronski pošti na naslov info@consulta.si.

Oglejte si tudi