Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
12°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

Festival Švic

Festival ŠVIC se bo že dvanajstič odvijal na Turistični kmetiji Obolnar, Čatež pri Trebnjem. Pričel se bo v petek, 11.7. 2014  in končal v nedeljo, 13.7.2014.


Tri kilometre od Čateža, končne postaje znanega pohoda od Litije do Čateža, se v idiličnem okolju nahaja Turistična kmetija Obolnar. Hladen potoček, zeleni gozdovi in velika jasa so naravne danosti, ki vsako leto prenašajo vse ŠVICarje, ki pridejo kalit mir v to dolino.

 

Brezplačno kampiranje, parkiranje, koncerti, bazen, športna igrišča ...

 

V večernih urah bodo ušesa razvajale trenutno najboljše domače in tuje glasbene skupine. V petek se bodo zvrstili dolenjski punk-rockovci Panic-Stricken, Stara Šula, D'Neeb in odštekani Zgrešeni primeri. V nadaljevanju večera bo skupaj z Malimi bogovi na odru nastopil Vlado Kreslin, za njim nam bodo večer popestrili stari mački ŠVICa - Mi2, nato pa še hrvaška punk zasedba Hladno pivo. Prvo festivalsko noč bo s svojim energičnim nastopom zaključila skupina Kingston

 

Uvod v sobotni večerni program bodo pripravili Jacksoni, nadaljevali ga bodo Anavrin, novomeška skupina Društvo mrtvih pesnikov, kot novost pa bo na letošnjem odru množico dodobra ogrela srbska zasedba S.A.R.S. Oder bodo za njimi zatresli še eni dobri znanci festivala, skupina Tabu; za rockerski zaključek 12. ŠVICa pa bosta poskrbeli skupini Elvis Jackson in Zablujena generacija.

 

Vabljeni!

Oglejte si tudi